Οι μικροί… ξεψαρώνουν!

22:01 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η φετινή ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είτε αποκτήθηκαν είτε προωθήθηκαν από τις Ακαδημίες. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης πιστεύει πολύ και γι' αυτό και τους έδωσε την ευκαιρία να μετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Με την μέχρι στιγμής εικόνα τους οι περισσότεροι δείχνουν να τους δικαιώνουν, καθώς φαίνεται πως ταλέντο υπάρχει και μάλιστα πολύ, ενώ ορισμένοι εξ αυτών δείχνουν έτοιμοι να πάρουν μια σταθερή θέση στην ομάδα και να υπολογίζονται από τον Δέλλα.

Ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος, ο Νίκος Ζιβάνοβιτς, ο Ορέστης Παληαρούτας και ο Χριστόφορος Ντούμπερετ ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Ρήγα Φεραίο και άπαντες πήγαν πολύ καλά. Οι Καζβιρόπουλος και Παληαρούτας αγωνίζονται στην ίδια θέση, εκείνη του επιτελικού μέσου, ενώ είναι αμφότεροι αριστεροπόδαροι και διακρίνονται για την πολύ καλή τεχνική τους. Μάλιστα ο δεύτερος πέτυχε και ένα εντυπωσιακό γκολ με ωραία ατομική ενέργεια και δείχνει να είναι ένα... κλικ πάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Θετική ήταν όμως και η εικόνα των Ζιβάνοβιτς και Ντούμπερετ, οι οποίοι παρουσιάζονται «ανεβασμένοι» και στις τελευταίες προπονήσεις με τον Δέλλα να ποντάρει πάνω τους για τη συνέχεια, με τον πρώτο να δίνει λύσεις στον χώρο του κέντρου και τον δεύτερο στην άμυνα.

Εκτός από τους τέσσερις που προαναφέραμε πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις έχει ο Αλέξανδρος Δημγκιόκας, που χρησιμοποιείται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον μικρό να μην διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες και πολλές φορές να δοκιμάσει και το πολύ δυνατό σουτ του, από μακρινές αποστάσεις. Μάλιστα με εντολή του Δέλλα ήταν εκείνος που εκτελούσε τα κόρνερ στις ασκήσεις για τα στημένα, μαζί με τον Ρόβα, τη Δευτέρα.

Τέλος, ένας από τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που δείχνει πως στο μέλλον η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει πράγματα από εκείνον είναι ο Παναγιώτης Ντούνης, με τον 17χρονο τερματοφύλακα να αρπάζει την κάθε ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής του, ο οποίος τον επιβραβεύει συνεχώς για την προσπάθεια που καταβάλει και τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα