Preview 7ης αγωνιστικής

00:11 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00/aek365/NOVA)

Δόξα Δράμας και Κέρκυρα αναμετρώνται στο Καυταντλόγλειο για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και καίγονται για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή στην κατηγορία, αφού βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι σε αυτό το σημαντικό ματς δεν θα

έχουν στην διάθεσή τους τραυματίες Ουέλινγκτον, Σικαλιά, Αμπουμπακάρι και Σοϊλέδη.

Ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα θέλουν να αναστρέψουν το κλίμα και να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Χάβι Γκράθια θα αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μαρτίν, Τσίγκα, Βενέτη και Μίχο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Ρόκα, Γελαδάρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Λίμα, Λεάντρο, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Κυβελίδης, Αραβίδης, Κάπελ, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς, Ρούτσης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Ηλιάδης, Όσμαν, Ερίθε, Χαμπλ, Αγρίτης, Γιάντσης, Μπάρκογλου, Ιωάννου, Καλαντζής, Γραμμόζης, Καραλής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:00/aek365/NOVA)

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός αναμετρώνται στο γήπεδο της Λειβαδειάς για την εξ αναβολής αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Και σε αυτή την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη για να κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα την προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αστέρα με 1-0.

Ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου που έρχεται απο συνεχομενα αρνητικά αποτελέσματα χρειάζονται τουλάχιστον την ισοπαλία για να να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα