Αναστολή απόφασης ζητά η ΑΕΚ από την ΟΥΕΦΑ

00:02 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της και το ξέρει πολύ καλά. Το γνωρίζουν και οι μέτοχοι της που συνεχίζουν να… παίζουν κορόνα -γράμματα την επιβίωση της, αφού δεν παίρνουν οριστική απόφαση χρηματοδότησης της ομάδας πληρώνοντας τα χρέη τους. Την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να στείλει το υπόμνημα της στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, το οποίο και θα απολογείται

επί της ουσίας για τις τεράστιες οικονομικές «ζημιές» της διοίκησης Αδαμίδη και θα αναφέρει παράλληλα και το πλάνο που θα ακολουθηθεί για να βγει η ΠΑΕ ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ θα ζητήσει χρόνο. Παράταση μέχρι το τέλος Μαρτίου, για να έχει περισσότερο χρόνο στην διάθεση της να λύσει τα προβλήματα της. Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι δεδομένο ότι θα της τον δώσει. Αν το κάνει θα έχει πειστεί ότι έχει καλές προθέσεις και αυτό θα φανεί και από το πλάνο που θα δει στο υπόμνημα (παραδεχόμενοι ότι οι προηγούμενοι τα έκαναν… θάλασσα), σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ θα φάει… καμπάνα και οι μέτοχοι της θα φέρουν την ευθύνη για την σκληρή τιμωρία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Το πλάνο της ΑΕΚ για να βγει από το αδιέξοδο αναφέρει ότι οι μέτοχοι έχουν πρόθεση να πληρώσουν κάποια χρήματα άμεσα για να κλείσουν οι πολλές «τρύπες», αλλά και ότι θα ξεπληρωθεί παράλληλα και το δάνειο της Morgan Stanley για να φύγει από πάνω της και αυτό το χρέος. Εντός του πλάνου θα μπουν και τα απαιτητά χρήματα από την υπόθεση Ψωμιάδη, αν και είναι άγνωστο πως θα το… πάρει η ΟΥΕΦΑ. Διότι αυτά τα χρήματα είναι διακαής πόθος της ΑΕΚ, αλλά δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία είσπραξης και δεν γνωρίζουμε το ποσό που μπορεί να καρπωθεί η Ενωση. Και στην ΟΥΕΦΑ δεν θέλουν λόγια του… αέρα, αλλά χειροπιαστά πράγματα.

Το υπόμνημα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη και τυπικά, την Πέμπτη θα σταλεί επίσημα στην Πειθαρχική Επιτροπή με την ελπίδα να πάρει παράταση μέχρι 31 Μαρτίου η απόφαση της, διότι αν δεν το καταφέρει αυτό η ΑΕΚ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα μάθει την… τύχη της. Και οι οιωνοί δεν είναι (καθόλου) καλοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα