Βουγιούκας: «Επικεντρωνόμαστε στο δεύτερο παιχνίδι»

Παρελθόν αποτελεί για τον Ίαν Βουγιούκα ο σημερινός (21/05) αγώνας του ΣΕΦ, καθώς στο μυαλό του βρίσκεται μόνο το επόμενο ματς και το πως ο Παναθηναϊκός, με τη βοήθεια των οπαδών του, θα ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό σε 1-1!

Ό,τι έγινε, έγινε! Κάπως έτσι φαίνεται ότι έχουν τα πράγματα για τον Ίαν Βουγιούκα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού

από τον Ολυμπιακό, στον πρώτο τελικό της Α1, καθώς ο διεθνής σέντερ των «πράσινων» επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αφήνουν πίσω τους το σημερινό (21/05) παιχνίδι, στρέφοντας την προσοχή τους στο επόμενο…

«Ο Ολυμπιακός έβγαλε φοβερή ενέργεια στο παιχνίδι κι έφτασε στη νίκη. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε, όμως πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε με νόημα ο Βουγιούκας.

Από εκεί και πέρα, ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν επηρεασμένος από τα παιχνίδια της Κωνσταντινούπολης, απάντησε: «Όχι δεν επηρεαστήκαμε καθόλου, πέρασαν πολλές μέρες από το Final 4 και δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα