Πρέλεβιτς: «Άτυχος ο ΠΑΟΚ»

Παλιά χρωστούμενα πληρώνουν ακόμα οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να χαρακτηρίζει την ομάδα άτυχη.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά», μιλώντας στο «Μetrosport», ξεκαθάρισε πως η νυν διοίκηση δεν είναι όπως οι προηγούμενες, αφού πληρώνει, ενώ για την οφειλή που υπάρχει προς τον Ντελινικάιτις πρόσθεσε πως θα προσπαθήσουν να έρθουν σε διακανονισμό με τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αν και τα πάντα

εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το εάν έχει ξεκινήσει η διαδικασία συγκρότησης του ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς: «Για παίκτες θα δούμε από τον Ιούλιο. Προέχει η οργάνωση της ομάδας και η δημιουργία ενός οργανογράμματος προσαρμοσμένο στις νέες εποχές. Σε πρώτη φάση θέλουμε να είναι ζωντανό το γήπεδο, να έρχονται παιδιά, γονείς, προκειμένου να δημιουργήσουμε νέο κοινό που αύριο να έρχεται στο γήπεδο, να αγαπήσει το Παλατάκι τον ΠΑΟΚ και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ».

Για τα χρέη του ΠΑΟΚ: «Εμείς πληρώνουμε. Υπάρχει παίκτης που δεν πήρε 4-5 χρόνια και πήρε τώρα από εμάς. Υπάρχει άλλος που από εμάς φέτος πήρε περισσότερα από ό,τι στην ομάδα που παίζει. Ακόμα και τα παιδιά από πριν, όπως ο Σκεπάνοβιτς και ο Πάσαλιτς, ξέρουν ότι θα πάρουν χρήματα».

Για την οφειλή προς τον Ντελινικάιτις: «Ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος. Έπαιξε ένα μήνα και κέρδισε πάνω από τετραπλάσιο ποσό από τη FIBA. Θα κάνουμε πρόταση στη διεθνή ομοσπονδία για διακανονισμό, αλλά και πάλι εξαρτάται από τον παίκτη, κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει κάτι αν δεν θέλει».

Keywords
Τυχαία Θέματα