Ντόρσεϊ: «Να μην είμαστε τόσο αγχωμένοι στο ΟΑΚΑ»

Λιγότερη πίεση και περισσότερη ψυχραιμία ζήτησε από όλους ο Τζό Ντόρσεϊ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να συνεχίσει νικηφόρα στην σειρά με τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε ότι ο αγώνας της Πέμπτης (24/05) θα είναι διαφορετικός.

Αν και… ξένος ο Τζο Ντόρσεϊ αντιλήφθηκε άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα και την τεράστια πίεση που υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για να έρθει ο τίτλος απέναντι

στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει όλοι στην ομάδα να χαλαρώσουν, επισήμανε ότι το άγχος ευθύνεται για την αστοχία στις βολές και συμπλήρωσε ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό…

«Καταλαβαίνω την πίεση που έχει η ομάδα για να νικήσει αυτή τη σειρά και να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά σίγουρα πρέπει να ηρεμήσουμε. Απ' αυτήν την πίεση, χάσαμε 16 βολές, επομένως δεν πρέπει να είμαστε τόσο αγχωμένοι», ανέφερε αρχικά ο Ντόρσεϊ.

Και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα είναι διαφορετικό. Θα είναι παιχνίδι ρυθμού, ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει την άμυνά του και εμείς θα πρέπει να παίξουμε οπωσδήποτε με ενέργεια. Αυτό που μετράει όμως είναι να χαλαρώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα