Αποθέωσε Παπανικολάου ο Ίβκοβιτς!

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Α1 εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος της αναμέτρησης της Δευτέρας (21/5) στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Κώστα Παπανικολάου μέσα στην χρονιά, για τον οποίο ανέφερε πως έχει ωριμάσει.

«Το πρώτο παιχνίδι είχε για μένα μια ιδιαίτερη σημασία γιατί έχουμε απέναντί μας

έναν καλό αντίπαλο που τον σεβόμαστε και είναι έμπειρη ομάδα. Κερδίσαμε δίκαια. Είμαστε δύο ομάδες που παίξαμε τέταρτο ματς και το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αρκετή πίεση. Δεν ήταν έκπληξη που ο Σάτο πίεσε τον Μάντζαρη και είχαμε 7 λάθη και 1 ασίστ. Γυρίσαμε το παιχνίδι με ομαδικό μπάσκετ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Χάσαμε 16 βολές και αυτό είναι αρκετά άσχημο. Μάλλον έπρεπε να τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά για τον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, ο «Ντούντα» στάθηκε στην παρουσία των Γκετσεβίτσιους και Χάινς, αλλά και των Πρίντεζη και Παπανικολάου: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι βρήκαμε τον Γκετσεβίτσιους, ο οποίος δεν έπαιξε στο Final 4. Ο Χάινς ήταν πολύ καλός, μαζί με τον Πρίντεζη. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Τα παιδιά στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό. Όσο για τη δική μου ομάδα, θέλω να μιλήσω για τον Παπανικολάου, που παίζει συνεχόμενα πολύ καλό μπάσκετ. Είχαμε μια συζήτηση και του είπα: «Ωρίμασες τελικά». Δουλέψαμε πολύ στη ψυχολογία και είναι ο παίκτης που έρχεται στον πάγκο και προτείνει κάποιες λύσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Λο σχολίασε: «Εμείς πάντα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη κατάσταση για την ομάδα. Ο Λο ξεκίνησε καλά σήμερα με κάποια σουτ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει την Πέμπτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα