«Βαριά» ήττα για τους Όριολς του Μαρκάκη

Ο Νικ Μαρκάκης σημείωσε ένα από τα πέντε hits των Μπάλτιμορ Όριολς στην ήττα με 8-1 από τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ.

Ο Jake Peavy (2-0) περιόρισε τους Όριολς και οδήγησε τις «άσπρες» κάλτσες στην πρώτη τους νίκη σε τέσσερα ματς. Στο μεταξύ οι Alejandro De Aza και A.J. Pierzynski διευκόλυναν το έργο του με home runs.

Ολοκλήρωσαν sweep δύο παιχνιδιών οι Μπόστον Ρεντ Σοξ κερδίζοντας με 6-3 τους Τέξας Ρέιντζερς. Ο Josh

Hamilton είχε τρία singles, αλλά o Mike Napoli σημείωσε τέσσερα RBIs με τη βοήθεια διπλού home run, οπότε ο Derek Holland (2-0) πήρε τη νίκη. Διπλό home run είχε και ο Κέβιν Γιούκιλις, αλλά για λογαριασμό των «κόκκινων καλτσών».

Στο δέκατο inning επικράτησαν με 3-2 οι Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά. Αντίπαλοι τους οι Λος Άντζελες Ντότζερς, οι οποίοι βρήκαν τον… μπελά τους για δεύτερη συναπτή βραδιά από τους εκπρόσωπους του Μιλγουόκι.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Hanley Ramirez πέτυχε home run και οι Μαϊάμι Μάρλινς συνέτριψαν με 9-1 τους Σικάγο Καμπς. Επίσης ο Mark Buehrle (1-2) έμεινε στο βουναλάκι για οκτώ innings και ο Donnie Murphy άνοιξε το σκορ με διπλό home run στο τρίτο inning.

Έβδομη σερί ήττα για τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα (1/4 hits). Άλλωστε ο Prince Fielder είχε δύο RBIs και βοήθησε τον Max Scherzer (1-1) να οδηγήσει τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς στο 4-3. Επίσης, ο Jose Valverde συμπλήρωσε τρία saves.

Δύο εντυπωσιακά home runs σημείωσε ο Justin Morneau στο 6-5 των Μινεσότα Τουίνς επί των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Οι Derek Jeter και Robinson Cano είχαν επίσης home runs, αλλά δεν απέτρεψαν την ήττα του Hiroki Kuroda (1-2) από τον Jason Marquis (1-0). Ακόμα, ο Matt Capps συμπλήρωσε τρία saves.

Με το ευρύ 11-1 κέρδισαν οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς τους Σινσινάτι Ρεντς. Άλλωστε ο Jaime Garcia (2-0) «καθάρισε» επτά innings και ο Carlos Beltran σημείωσε το πέμπτο του φετινό home run. Εκτός αγωνιστικού χώρου έστειλε τη μπάλα και ο Tyler Greene.

Ένα walk του Jayson Werth με γεμάτες τις βάσεις και ένα sacrifice fly του Wilson Ramos διαμόρφωσαν το 3-2 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Χιούστον Άστρος. Το ρεκόρ νικών-ηττών, 10-3, διασφαλίστηκε από το τρίτο save του Henry Rodriguez.

Οι Κολοράντο Ρόκις κέρδισαν με 8-4 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες στο πρώτο παιχνίδι του Juan Nicasio (1-0) ύστερα από τον τραυματισμό του στον λαιμό. Οι Michael Cuddyer και Jonathan Herrera αντιστάθμισαν τα δύο home runs του Chase Headley για τους Πάντρες.

Με τον Luke Scott να πετυχαίνει Grand Slam, οι Τάμπα Μπέι Ρέις συνέτριψαν με 12-2 τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Οι Ben Zobrist, Matt Joyce και Sean Rodriguez σημείωσαν επίσης home runs, οπότε ο David Price (2-1) είχε εύκολο έργο.

Σε εξέλιξη είναι τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Όκλαντ Αθλέτικς, Σιάτλ Μάρινερς-Κλίβελαντ Ίντιανς και Σαν Φραντσίσκο Τζάιντς-Φιλαδέλφεια Φίλις. Νωρίτερα είχαν τελειώσει δύο ακόμα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα