Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι Έλληνας και όχι Βούλγαρος»

Άμεση λύση στα διοικητικά, για να μην αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός ως μικρή ομάδα, ζήτησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε και την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε από τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι Έλληνας και όχι Βούλγαρος, όπως υποστήριξε ότι τον αποκαλούσαν και ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό,

κυρίως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα.

«Ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήταν καλές και οι συνθήκες. Όσο περνούσε ο χρόνος βρίσκαμε τα πατήματά μας. Προερχόμασταν από μία πολύ δύσκολη περίοδο λόγω των διοικητικών προβλημάτων», είπε αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και συνέχισε:

«Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι, αφού το θέμα είναι ότι μας αντιμετωπίζουν ως μικρή ομάδα οι φίλαθλοι, λόγω αυτών των προβλημάτων. Θα ήθελα να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε ο Παναθηναϊκός όχι να μείνει εδώ που είναι αλλά να γιγαντώσει, να μεγαλώσει και άλλο.

Άμα θέλετε να σας δείξω το διαβατήριο και την ταυτότητά μου που γράφουν ότι έχω γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Είμαι Έλληνας και όχι Βούλγαρος. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η Ελλάδα το να λέει ο καθένας αυτά, τι να πω... Είμαι Έλληνας, να σας δείξω το διαβατήριό μου».

Όσον αφορά στις δυσκολίες του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, τόνισε: «Παραδοσιακά είναι μια δύσκολη έδρα. Ο Αστέρας έχει καλή ομάδα, καλή κυκλοφορία και καλούς παίκτες. Συνεχίζουμε για να κρατήσουμε το προβάδισμα στα play offs και να κάνουμε το καθήκον μας.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παρουσιάστηκε έτσι η ομάδα και χάσαμε το πρωτάθλημα. Η αντίδραση ήταν καλή. Έχουμε τρελαθεί όλοι μας. Αντιδράσαμε και θα αντιδράσουμε. Θέλουμε την πρώτη θέση στα play offs».

Τέλος, για την κατάσταση που βρίσκεται, είπε: «Είμαι καλά, δυνατός, έχω και ένα προσωπικό κίνητρο με την Εθνική. Αν δεν βοηθήσω την ομάδα μου, δεν θα βοηθήσω και τον εαυτό μου. Χρωστάω ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Κοιτάω μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα