Γκουαρντιόλα: Φαβορί η Τσέλσι

08:07 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στον πρώτο ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα έχασε με 1-0 στο Λονδίνο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δίνει συγχαρητήρια στην Τσέλσι και να την χρήζει φαβορί για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Το 1-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει τον τίτλο του φαβορί στην Τσέλσι. Δεν έχει σημασία αν είναι δίκιο ή άδικο. Πρέπει να συγχαρούμε την

Τσέλσι. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να ανατρέψουμε αυτό το σκορ στον επαναληπτικό. Ξέρω πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει τόσο την Τρίτη στην ρεβάνς όσο και στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο".
Για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Ξέραμε πως θα δυσκολευόμασταν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά τα καταφέραμε. Δεν είναι εύκολο να επιτεθείς απέναντι σε μια ομάδα που έχει δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Είχαμε υπομονή και αναζητήσαμε κάποια ρήγματα, αλλά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Είχαμε 24 τελικές προσπάθειες αλλά δεν σκοράραμε"
Σε ερώτηση αν οι παίκτες της Τσέλσι έπαιξαν αντιποδόσφαιρο, ο Γκουαρντιόλα απάντησε: "Δεν είμαι προπονητής της Τσέλσι εγώ. Κάθε ομάδα και κάθε προπονητής παίζει όπως του αρέσει. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι απέναντι σε οποιεσδήποτε συνθήκες να προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Δεν θα πω εγώ πώς πρέπει να αγωνίζεται ο αντίπαλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα