Με τη… μαγκιά του Νοβίτκσι οι Μάβερικς

Οι Ντάλας Μάβερικς ανέτρεψαν τα εις βάρους τους δεδομένα και κέρδισαν με 117-110 τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σημείωσε 21 από τους 35 του πόντους στο τέταρτο 12λεπτο και πρωταγωνίστησε στην ανατροπή του σκορ. Έτσι οι Μάβερικς βρέθηκαν 2.5 επιτυχίες μακριά από την «καταδικαστική» ένατη θέση, την οποία μοιράζονται πλέον οι «ρουκέτες» με τους Γιούτα Τζαζ.

Ένα τρίποντο του Τζέισον Τέρι διαμόρφωσε το 93-92, 7:37 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Το προβάδισμα δεν άλλαξε πάλι χέρια και οι «μαβς» κατέκτησαν την πολύτιμη νίκη, ενώ ο Τέρι συμπλήρωσε

19 πόντους. Στους 23 έφτασε ο Βινς Κάρτερ, ενώ ο Τζέισον Κιντ είχε δώδεκα συν οκτώ ασίστ. Ακόμα, ο Ντελόντε Ουέστ πέτυχε 11 πόντους.

Σε πλήρη αντίθεση με τα παραπάνω, οι Ρόκετς έχουν πλέον πέντε σερί ήττες, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο σχετικό απολογισμό όλης της χρονιάς. Οι είκοσι πόντοι και οι δέκα ασίστ του Γκόραν Ντράγκιτς δεν αποδείχθηκαν αρκετές. Ούτε τα 17 ριμπάουντ και οι 11 πόντοι του Μάρκους Κάμπι. Επίσης, ο Λουίς Σκόλα σημείωσε 18 πόντους, ο Κόρντνεϊ Λι 16, ο Τζέιζ Μπάντινγκερ δώδεκα, ο Τσάνλερ Πάρσονς άλλους δώδεκα, ενώ ο Κάιλ Λόουρι είχε 11.

Έτσι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές βρέθηκαν μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση μίας θέσης στα playoffs. Παράλληλα «ανέβηκαν» στο 35-28 και άφησαν τους Τεξανούς στο 32-30.

Keywords
Τυχαία Θέματα