Τσάβι: «Ωραία να παίζεις στο Μπερναμπέου»

Έτοιμος να παίξει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι ο Τσάβι Ερνάντες, αφού όπως δήλωσε του αρέσει να αγωνίζεται στην έδρα της Ρεάλ.

Για το μεγάλο ντέρμπι με την... αιώνια αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Ο 31χρονος χαφ των «Μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στην... εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίζει η ομάδα του, στο στόχο των Καταλανών για το συγκεκριμένο ματς,

ενώ τόνισε πόσο πολύ του αρέσει να παίζει στην έδρα των Μαδριλένων.

«Υπάρχουν φορές που έχουμε αδικηθεί από τους διαιτητές. Νομίζω φέτος μας έχουν... βλάψει περισσότερο από τον καθένα. Βέβαια θα είμαστε γενναίοι όπως πάντα. Έχουμε έναν γενναίο προπονητή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σκοράρουμε και να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του. «Η Ρεάλ παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχει 3-4 παίκτες που μπορούν να σε... σκοτώσουν στην αντεπίθεση. Επίσης εκμεταλλεύεται τα κόρνερ αλλά και τα λάθη στην άμυνα, οπότε θέλει προσοχή».

Τέλος, μίλησε και για τα παιχνίδια μέσα στην έδρα των «μερένχες». «Μου αρέσει να παίζω στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ είναι ιστορική ομάδα και αποτελεί τον πιο σημαντικό αντίπαλο μας. Είναι μεγάλο το κίνητρο να παίζεις στην έδρα τους, καθώς η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και πολύ έντονη», συμπλήρωσε ο Ισπανός χαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα