Το «εισιτήριο» περνάει από τα «Πηγάδια»

Στην «παγωμένη» έδρα της Ξάνθης θα κριθεί το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (18:00, LIVE Onsports/ΟΤΕ Sport 2) ανάμεσα στους Ακρίτες και τον Πανσερραϊκό.

Εκτός της κούρασης των συνεχόμενων αγώνων και της κρισιμότητας του παιχνιδιού οι δυο ομάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις καιρικές συνθήκες αφού σήμερα (17/01) το κρύο έχει… καλύψει όλη τη χώρα. Ενδεικτικό της κατάστασης που αναμένεται να επικρατεί το απόγευμα στα «Πηγάδια» είναι το γεγονός ότι χθες (16/01) η τελευταία

προπόνηση της Ξάνθης έγινε υπό χιονόπτωση!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του αφού την Κυριακή έχει μπροστά του τον πολύ κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Ακρίτες και το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους της Ξάνθης είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα.

Η αποστολή της Ξάνθης:

Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Ντάνι, Αλτιπαρμακόφσκι

Ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του μετά την απρόσμενη ήττα από τον Θρασύβουλο για το πρωτάθλημα της Football League θέλει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και την έκπληξη κόντρα στην ακριτική ομάδα, έτσι ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά και να προχωρήσει στο θεσμό του κυπέλλου όπου παραδοσιακά καταφέρνει να πετύχει αρκετά εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε θεωρητικά πιο δυνατός αντιπάλους.

Ο Παύλος Δημητρίου άφησε πάντως στις Σέρρες τον Δημήτρη Ανάκογλου για να τον ξεκουράσει και να τον έχει ετοιμοπόλεμο στα κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπόγιαν Βρούτσινα ο οποίος πλέον δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των «λιονταριών».

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Ασλανίδης, Γκούρτσας, Μουσικάκης, Παντελιάδης, Περπερίδης, Σαλαμαστράκης, Στεφανίδης, Τριανταφύλλου Κώστας, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Τσαούσης, Μπανγκουρά, Ντα Κόστα, Βουτσιάς, Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Καρατζάς, Καρασαλίδης

Διαιτητής της αναμέτρησης στα «Πηγάδια» ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου, ενώ θα έχει βοηθούς του τους κ. Γουργιώτη από τη Φθιώτιδα και Πασχάλη επίσης από την Ήπειρο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λιαχούδης από την Μακεδονία και παρατηρητής ο κ. Σίπκας από τη Φλώρινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα