«Πληρώνει» η πρόκριση της Μπάρτσα!

Ακόμα ένα clasico είναι στα... σκαριά και ο κόσμος εκτός από το θέαμα που περιμένει να δει, ποντάρει για τη νίκη αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Το μυαλό όλων είναι αναμφισβήτητα στο αυριανό (18/01) ντέρμπι, ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Εκτός από την πολύ ωραία μπάλα και το πλούσιο θέαμα που περιμένουμε, εδώ και χρόνια έχει μπει στη ζωή μας και το... στοίχημα. Πολλοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου αναμένεται να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, πιθανολογώντας και ποντάροντας στην ομάδα που πιστεύουν

πως θα πάρει τη νίκη, αλλά και την πρόκριση.

Συγκεκριμένα στην Ισπανία, η νίκη της Ρεάλ, η οποία υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την ομάδα του Γκουαρντιόλα, δίνεται στο 2.70. Η νίκη της Μπάρτσα στο 2.26, ενώ η ισοπαλία στο 3.29.

Όσον αφορά στην πρόκριση, η οποία θα κριθεί μετά και το δεύτερο ματς στο «Καμπ Νου», αυτή των Καταλανών παίζεται στην απόδοση του 1.62, ενώ των «μερένχες» στο 2.15.

Βέβαια το «στοίχημα» έχει προχωρήσει τόσο, που εκτός του νικητή μπορεί κάποιος να ποντάρει και σε ειδικά... σημεία!

Όσον αφορά στον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι, ο Λίονελ Μέσι έχει απόδοση 5.50 όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Γκονζάλο Ιγκουαίν 8.00.

Το θέμα βέβαια, για να... ευχαριστηθεί κανείς το συγκεκριμένο ματς, είναι να ενδιαφερθεί πρώτα για το θέαμα και τις μοναδικές στιγμές που χαρίζουν αυτές οι ομάδες, και μετά για τις... στοιχηματικές λεπτομέρειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα