Κομβικό το παιχνίδι με τα Σκόπια για την Ελλάδα

Τη νίκη πάση θυσία θέλει η Εθνική ομάδα στο σημερινό παιχνίδι (2 μ.μ.) απέναντι στα Σκόπια, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην εξάδα στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Ευρωπαϊκού είναι ενδεχομένως το σημερινό (2μ.μ., ώρα Ελλάδας) για την Ελλάδα απέναντι στα Σκόπια. Και αυτό, γιατί τα Σκόπια

είναι μεν στα… μέτρα της ελληνικής ομάδας αλλά σε περίπτωση ήττας, οι παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς θα χρειαστεί να παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στα δύο μεγάλα φαβορί του Ομίλου, Ουγγαρία και Ιταλία. Η Τουρκία είναι υποδεέστερη οπότε δεν είναι από τις ομάδες που θεωρητικά μπορούν να δημιουργήσουν «πονοκέφαλο» στους διεθνείς μας.

Στην περίπτωση νίκης, θα χρειαστούν επιπλέον οι τρεις βαθμοί από το ματς με την Τουρκία για να εξασφαλιστεί η πρόκριση στην εξάδα, εκεί όπου όλα είναι πιθανά. Χωρίς άγχος, αφού θα έχει φύγει το βάρος για την απόκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά –οι εννέα πρώτες ομάδες προκρίνονται στο προολυμπιακό τουρνουά- οι Έλληνες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεύτερη συνάντηση με τα Σκόπια σε Ευρωπαϊκό

Η σημερινή αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας πόλο των ανδρών απέναντι στα Σκόπια είναι η δεύτερη στην ιστορία των δύο ομάδων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η πρώτη είχε γίνει πριν δύο χρόνια στο Ζάγκρεμπ, όπου η Ελλάδα είχε πάρει εύκολα τη νίκη με 10-5.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά τέσσερις φορές, με την παράδοση να είναι υπέρ μας αφού η Ελλάδα μετρά τρεις νίκες. Η μοναδική ήττα είχε σημειωθεί στις 15 Μαρτίου 2010 στα Σκόπια όταν η ελληνική ομάδα είχε χάσει με 7-6 για την προκριματική φάση του World League.

Διαβάστε ακόμα:

Σαν τελικό βλέπει το σημερινό παιχνίδι απέναντι στα Σκόπια, πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας στην χθεσινή αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, Ανδρέας Μιράλης. Ο διεθνής περιφερειακός μίλησε στο Onsports, λέγοντας πως πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, που μπορεί να χαρίσει την πρόκριση στην εξάδα. Διαβάστε περισσότερα στο θέμα: Μιράλης: «Με τα Σκόπια είναι τελικός!».

Θυμηθείτε την εξέλιξη του χθεσινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στους Ολλανδούς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο θέμα: «Μάδησε τις τουλίπες η Ελλάδα». «Κρατάμε μόνο τη νίκη», δήλωσε ο Γιώργος Αφρουδάκης μετά το ματς με την Ολλανδία. Διαβάστε περισσότερα στο θέμα: «Γ. Αφρουδάκης: «Με τέτοια άμυνα δεν μπορούμε…». Μερίδα Ελλήνων βρέθηκε χθες στο κολυμβητήριο, αναρτώντας μάλιστα πανό με μηνύματα για την οικονομική κρίση. Περισσότερα στι θέμα: «Έτσι κολυμπάνε αυτοί που σας χρωστάνε».

Στα άλλα δύο παιχνίδια του Ομίλου, οι Ούγγροι επικράτησαν των Ιταλών και τα Σκόπια των Τούρκων. Διαβάστε τι έγινε στα άλλα δύο παιχνίδια του πρώτου Ομίλου που μετέχει και η ελληνική ομάδα.

Χωρίς δυσκολία η FYROM

Οι Ούγγροι τη νίκη στο ντέρμπι με τους Ιταλούς

Διαβάστε ακόμα, τι έγινε στα παιχνίδια του άλλου Ομίλου:

Έτριξε τα… δόντια του το Μαυροβούνιο

Αναμενόμενη νίκη των Σέρβων

Δυ

Keywords
Τυχαία Θέματα