Η ΑΕΚ της πρόκρισης και της κρίσης

09:41 17/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Έχοντας ως τίτλο "έμειναν οι θεωρίες" η εφημερίδα γράφει για την ΑΕΚ που "συνεχίζει να ακροβατεί σε λεπτό σχοινί, χωρίς... προστατευτικό δίχτυ". Εξηγώντας αναφέρει: "Δεν πρόσθεσαν κάτι καινούργιο οι δηλώσεις Παππά. Παραμένει εξαφανισμένος ο Αδαμίδης". Στο ρεπορτάζ το GOAL γράφει: "Τι κι αν το 45ήμερο... χάριτος της διοίκησης Αδαμίδη πέρασε. Τι κι αν υπήρξαν δεσμεύσεις επί δεσμεύσεων πως χθες θα αποκαλυπτόταν η ταυτότητα των ανά τον κόσμο ενδιαφερόμενων επενδυτών

για την ΑΕΚ. Για άλλη μια φορά οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες παραμένουν συνεπείς στη στάση που τηρούν τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας καθημερινά στην απαξίωση της ομάδας.
Ο Νοτιάς παραμένει άφαντος ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της μητέρας του. Ο Παππάς επιβεβαιώνει με δηλώσεις του πως προ τετραετίας η dream team των μετόχων έβαλε ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα που είχε η ΑΕΚ να γιγαντωθεί εκ νέου σαν μέγεθος περνώντας στα χέρια του Μελισσανίδη.

Επανέλαβε πως ο βρώμικος χώρος του ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τον... πεντακάθαρο της ναυτιλίας, είναι πολύ λίγος για να τον χωρέσει και εξήγησε πως από τη στιγμή που οι παίκτες της ΑΕΚ για τη σεζόν 2010-11 είναι πληρωμένοι (!) η σεμνή για αυτόν τελετή έλαβε τέλος. Ο λαλίστατος το προηγούμενο διάστημα, πρόεδρος των 1.000 ευρώ, Σταύρος Αδαμίδης, έχει επιλέξει τις τελευταίες μέρες επίσημα το δρόμο της σιωπής (ανεπίσημα αυτόν των διαρροών) και δείχνει πως μετράει μέρες, αν όχι ώρες, για να εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο τον οποίο τόσο λάτρεψε.

Και μέσα σε όλα, παίκτες και τεχνική ηγεσία βλέπουν την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ να μοιάζει με ματς της χρονιάς. Και αυτό γιατί πέρα από το γεγονός πως στην Τούμπα παίζεται η πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου, μέχρι τότε έχουν οριοθετήσει χρονικά το... πάγωμα των αντιδράσεών τους για τα χρήματα που τους οφείλονται. Αλλωστε, τα 520.000 ευρώ που μοιράστηκαν χθες απλά έκλεισαν τις οφειλές της περασμένης σεζόν.

Και το χειρότερο είναι πως τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι έχουν μπουχτίσει από θεωρίες και από λόγια, βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να παλινδρομεί και να αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης και παιχνιδιών εξουσίας, με το μέλλον να προδιαγράφεται ακόμα πιο δυσοίωνο, με το Πρωτοδικείο να πλησιάζει όσο δεν διαφαίνεται άλλη λύση στον ορίζοντα". Λόγος φυσικά γίνεται και για τον Γκέντσογλου, ο οποίος οδεύει προς Σαμπντόρια, ωστόσο οι σχέσεις του με την ΑΕΚ οδεύουν στα άκρα.

SPORTDAY

Οριστική απάντηση από τον Άραβα, που φέρεται να ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, ζήτησε ο Σταύρος Αδαμίδης σύμφωνα με την εφημερίδα. Μάλιστα, για τον πρόεδρο της ΠΑΕ η SD τονίζει ότι "μετράει ημέρες" στην προεδρία κι όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται "στο χείλος του γκρεμού": "Τη Δευτέρα έληξε και επισήμως η προθεσμία των 45 ημερών που είχε ζητηθεί από τον άγνωστο επενδυτή και είχε παρατείνει τη θητεία της (υπό παραίτηση) διοίκησης. Ναι, αυτή η προθεσμία που υπήρξαν δεσμεύσεις στη Γ.Σ. της 2ας Δεκεμβρίου ότι δεν θα χρειαζόταν να φτάσει στο τέλος της για ν

Keywords
Τυχαία Θέματα