«Τρέχει» ο Ντέμης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος στη ΓΣ της 25ης Απριλίου για να μπορέσει να μπει δυνατά ξανά στα διοικητικά της ΑΕΚ.

Η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης όσο και αν μικρή μερίδα του κόσμου της ομάδας δεν θέλει να το παραδεχτεί. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης είναι ο μόνος που δείχνει ενδιαφέρον για να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται καθώς οι (α)μέτοχοι των «κιτρινόμαυρων» σφυρίζουν

αδιάφορα το τελευταίο διάστημα.

Ο Νικολαΐδης έχει βρει μία αρκετά μεγάλη «ομάδα» επιχειρηματιών που η παρουσία τους θα είναι αρκετή για να μπορεί να κυλίσει ομαλά η επόμενη χρονιά και χωρίς ανάλογα προβλήματα.

Αυτό που προβληματίζει την πλευρά Νικολαΐδη όμως, είναι τα χρήματα που χρειάζονται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν που είναι περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος για την πολύ κρίσιμη ΓΣ της 25ης Απριλίου, όπου το ΔΣ της ομάδας έχει απειλήσει με παραίτηση.

Το δεδομένο είναι πως αν ο Νικολαΐδης επιστρέψει στην ομάδα, θέλει να της διασφαλίσει το μέλλον και όχι να είναι μία προσωρινή λύση που θα δώσει παράταση ζωής στο σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα