Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική ξεκίνησε, αλλά άπαντες έχουν στο μυαλό τους το συνεχιζόμενο αδιέξοδο σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο

Προπόνηση περιελάμβανε το… μενού στην Παιανία μια μέρα μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και την Κυριακή (22/04) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στον αγώνα με τον

Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι αρχικά επιδόθηκαν σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 30 λεπτών, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης.

Ωστόσο, το κλίμα δεν ήταν και πολύ ευχάριστο παρά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που μετράει το «Τριφύλλι», μιας και στο μυαλό όλων βρίσκεται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε διοικητικό επίπεδο και δεν λέει να φτιάξει.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως η χθεσινή Γενική Συνέλευση θα δώσει μια πρώτη λύση με τον ορισμό νέας διοίκησης που θα αναλάβει να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν έγινε.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και πολλοί παίκτες να έχουν… ξενερώσει ακόμα περισσότερο με την κατάσταση και να μην πιστεύουν πλέον πως υπάρχει… επιστροφή!

Keywords
Τυχαία Θέματα