Στους Ολυμπιακούς και η Κεφάλα

Η Τίνα Κεφάλα μόλις στον δεύτερο μαραθώνιο της καριέρας της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ τερμάτισε σε 2 ώρες 41.01 και κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα στο μαραθώνιου του Ενσχεντε, ενώ η επίδοση είναι καλύτερη από το χαμηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου. «Το σημαντικό είναι ότι κατάφερα να πετύχω το στόχο μου, που ήταν το όριο για το Λονδίνο. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επίδοση, περίμενα έναν καλύτερο χρόνο. Ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός. Είχε δυνατό αέρα που πραγματικά με ταλαιπώρησε» είπε η μαραθωνοδρόμος που είχε τρέξει πρώτη φορά μαραθώνιο το 2010 στην Αθήνα. Με την Κεφάλα η λίστα με τους Ελληνες που έχουν πιάσει το όριο για το Λονδίνο περιλαμβάνει 22 αθλητές.
Στον διεθνή μαραθώνιο που έγινε στο Βελιγράδι παράλληλα με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα , ο Γιάννης Παπαδόπουλος τερμάτισε σε 2 ώρες 29.47, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και την έβδομη στην γενική κατάταξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα