Τα «αντίο» και οι νέοι «επιβάτες» στην Εθνική Ελλάδας

Μετά την Αθήνα το 2004, το Ζάγκρεμπ το 2010, τη Σαγκάη το 2011 και το Αϊντχόφεν το 2012 ακολούθησε μια στάση με αναχωρήσεις στην Τεργέστη για να συνεχιστεί το ταξίδι με προορισμό τη Βραζιλία.

Το ταξίδι συνεχίζεται με… αντίο στο δρόμο τους! Η Άντι Μελιδώνη και η Γιούλη Λαρά αποχαιρέτησαν την Εθνική, συγκινημένες αλλά «γεμάτες». Ολυμπιακό μετάλλιο, Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκά, World League

είναι όσα έλαβαν σε ένα ταξίδι που διήρκησε χρόνια με τελικό προορισμό όχι την Τεργέστη που αποφάσισαν να πουν το «αντίο» αλλά την προσωπική Ιθάκη που επέλεξε καθεμία τους.

Και μπορεί ο δρόμος για το Λονδίνο να υπήρξε… κλειστός, ωστόσο το ταξίδι συνεχίζεται με νέους επιβάτες, νέες αφίξεις και ίσως κάποιες επιπλέον αναχωρήσεις. Ο Γιώργος Μορφέσης, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα παραμείνει στο «τιμόνι» με συνοδηγό τον Σάκη Κεχαγιά ενώ οι επιτυχίες των νεανίδων το περασμένο καλοκαίρι αποδεικνύουν πως οι νέοι επιβάτες μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια όσους αναχώρησαν.

Εξάλλου, η Βραζιλία είναι μεν, μακρινός προορισμός, μέχρι το 2016 δε, θα πρέπει να βρεθούν οι τρόποι για να ανοίξει και πάλι ο δρόμος!

Keywords
Τυχαία Θέματα