Προτιμά Λος Άντζελες Λέικερς ο Ντερόν Ουίλιαμς!

Στις αρχές του Ιουλίου θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Ντερόν Ουίλιαμς, αλλά φαίνεται πως πλησιάζει στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Το σενάριο που κερδίζει πόντους τις τελευταίες ημέρες είναι η ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μπρούκλιν Νετς και η άμεση ανταλλαγή του στους «λιμνάνθρωπους». Εν ολίγοις, οι πιθανότητες για μεταγραφή στους Ντάλας Μάβερικς μειώθηκαν.

Όπως και να έχει, ο 27χρονος πλέι-μέικερ δεν έχει πάρει οριστική απόφαση. Το δεδομένο είναι πως την 1η Ιουλίου θα γίνει free agent και πως θέλει να

υπογράψει συμβόλαιο εντός της πρώτης εβδομάδας του συγκεκριμένου μήνα.

Από την πλευρά τους, οι Λέικερς σκοπεύουν να υποβαθμίσουν τον Ραμόν Σέσιονς εκτός της βασικής πεντάδας και να αποκτήσουν νέο «άσο». Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Στιβ Νας, ο οποίος θα γίνει επίσης free agent φέτος. Πάντως ο Καναδός πλέι-μέικερ μάλλον θα διεκδικηθεί και από τους Μαϊάμι Χιτ, που δεν έχουν «τρέξει» ακόμα τον δικό τους μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στους Μάβερικς υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία για το ζήτημα «Ουίλιαμς», αλλά ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι οι Τεξανοί δεν μπορούν να του προσφέρουν κάτι μακροπρόθεσμο. Άλλωστε ο all-star πλέι-μέικερ θέλει να συνεχίσει μόνιμα σε ομάδα, η οποία θα διεκδικεί τίτλους.

Μέσα σε όλα υπάρχουν οι ίδιοι οι Νετς, που δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση. Άλλωστε σκοπεύουν να κινηθούν για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, πάλι, ώστε να «ψήσουν» τον Ουίλιαμς να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα