Ατζέντης ο Κρις Πολ!

Τα καλύτερα λόγια για τους Λος Άντζελες Κλίπερς θα εκφράσει ο Κρις Πολ στους συναδέλφους του, ώστε να τους προσελκύσει στον σύλλογο της «πόλης των αγγέλων».

Ο 27χρονος πλέι-μέικερ έχει ήδη… μιλήσει με τον GM, Νιλ Όσι, για τους μεταγραφικούς στόχους των Κλίπερς. Συγκεκριμένα πρότεινε μερικούς παίκτες στο «αφεντικό» του συλλόγου. Ωστόσο δεν μένει σε αυτά, αφού σκοπεύει να «ψήσει» NBAers, κυρίως free agents, όπως δήλωσε:

«Μπορώ να πω σε οποιονδήποτε ότι οι Κλίπερς είναι η ομάδα, στην οποία πρέπει να βρεθεί. Αυτός

ο σύλλογος έχει όλα τα μικρά και σημαντικά, όπως καταπληκτικό τεχνικό επιτελείο, άριστες προπονητικές εγκαταστάσεις. Επίσης προσφέρει τον Μπλέικ Γκρίφιν για συμπαίκτη. Γιατί να μην θέλει να έρθει κάποιος;».

Από την πλευρά του, ο Όσι διακρίνει καλύτερο κλίμα, όταν προσεγγίζει παίκτες, οι οποίοι τον ενδιαφέρουν:

«Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, γιατί δεν μεταγράφεται πλέον κάποιος σε αυτή με βαριά καρδιά. Αντί να είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν στους Κλίπερς, πλέον όλοι θέλουν να έρθουν στους Κλίπερς. Ο σύλλογός μας είναι πλέον must».

Για την ώρα, πάντως, δεν έχουν προκύψει ακόμα έντονες φημολογίες για πιθανή μεταγραφή. Μάλιστα ούτε η παρουσία του προπονητή, Βίνι Ντελ Νέγκρο, τη νέα σεζόν θεωρείται σίγουρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα