«Καθάρισε» ο Chris Sale για τους Ουάιτ Σοξ

Με επτά «δυνατά» innings του Chris Sale οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ συνέτριψαν τους Μινεσότα Τουίνς με 6-0.

Αν και είχε ακόμα… μαυρισμένο μάτι, ο Paul Konerko πέτυχε το ένατο του home run ενισχύοντας τη θετική εμφάνιση του Sale (5-2). Home run

«έγραψε» και ο Alex Rios, ενώ ο Scott Diamond (3-1) παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις των εκπροσώπων της «πόλης των ανέμων».

Το 14ο του φετινό home run σημείωσε ο Carlos Beltran στο 6-3 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς σε βάρος των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Μάλιστα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έκαναν τριπλό sweep. Επίσης, ο David Freese «έγραψε» το δεύτερο home run των «καρντς» και ο rookie, Lance Lynn (7-1) πρόσθεσε μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του, αν και δέχθηκε home run από τον Will Venable.

Τρία hits και τρία RBIs είχε ο J.D. Martinez στο 5-1 των Χιούστον Άστρος επί των Σικάγο Καμπς, με το οποίο τα «άστρα» ολοκλήρωσαν τριπλό sweep και οι Καμπς συμπλήρωσαν σερί εννέα ηττών. Επίσης, ο Reed Johnson άνοιξε το σκορ με ατομικό home run στο πρώτο inning βοηθώντας τον Wandy Rodriguez (4-4) να επικρατήσει του Jeff Samardzija, αν και δέχθηκε οκτώ hits. Εν τέλει, ο Jason Motte συμπλήρωσε οκτώ saves.

Σε εξέλιξη είναι το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα