«Όλοι μιλούν για τον Βέλλιο»

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας μίλησε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για την εμπειρία του γιού του στην Αγγλία.

Μία μεγάλη αλλαγή στην ποδοσφαιρική του καριέρα ένιωσε το περασμένο καλοκαίρι ο Απόστολος Βέλλιος ο οποίος από τον Ηρακλή, πήρε την μεταγραφή στην Έβερτον.

Οι αλλαγές που έχει συναντήσει είναι πολλές, κάτι που

τόνισε και ο πατέρας του που μίλησε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Για το γκολ που πανηγύρισε στο «Στάνφορντ Μπριτζ» είπε: «Πανηγύρισα έξαλλα και κανείς δεν με ακούμπησε, αντίθετα κάποιοι έμαθαν ότι είμαι ο πατέρας του, ήρθαν μου έσφιξαν το χέρι. Σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου όλοι θυμόμαστε τι είχα πάθει στην Λάρισα.

Σχετικά για τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στην Αγγλία στο πλάι του γιού του είπε: «Είμαι εδώ κοντά του, γιατί μην ξεχνάτε ότι είναι 19 χρονών παιδί. Μπορεί να παίζει μπάλα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά είναι ένα μικρό παιδί ακόμη. Πρέπει να είμαι κοντά του. Είναι σημαντικό».

«Όλοι εδώ μιλούν για τον Απόστολο, κάτι που τον χαροποιεί και αυτόν, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζει και τον πήχη και τις ευθύνες. Δουλειά και μόνο δουλειά. Και πρέπει να δείτε τις προπονήσεις για να καταλάβετε τον λόγο που τρέχουν μέχρι το 90 οι παίκτες. Πάει στις 9 το πρωί και φεύγει στις 3 το μεσημέρι. Τριπλή προπόνηση, μετά τρώνε πρωϊνό και μετά πάλι προπόνηση. Ευτυχώς που ο μικρός είχε δουλέψει και αντέχει», είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα