Προς την έξοδο ο Σχορτσανίτης!

Δύσκολα θα παραμείνει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il».

Ο διεθνής σέντερ δεν φαίνεται να βρίσκεται στα σχέδια του Ντέιβιντ Μπλατ και για την επόμενη σεζόν, ο οποίος επιθυμεί πιο πολύ την παραμονή του Ρίτσαρντ Χέντριξ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Από την πλευρά του ο Αμερικανός σέντερ επιθυμεί αύξηση προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα του Ισραήλ και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μακάμπι

θα πρέπει να κάνει αναπροσαρμογή του μπάτζετ της, προκειμένου να κρατήσει τον Χέντριξ. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Σχορτσανίτης θα αποτελέσει παρελθόν.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε πως στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του Έλληνα παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, ο οποίος δήλωσε πως «ο Σχορτσανίτης αγωνίζεται για δύο χρόνια στη Μακάμπι, του αρέσει η ομάδα, είναι δεμένος μαζί της και πιστεύω πως και η Μακάμπι εκτιμά όσα έχει κάνει για εκείνη. Μην ξεχνάμε πως για τέσσερις μήνες έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού για να βοηθήσει την ομάδα. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι -η Μακάμπι έχει ακόμα δύο σημαντικές διοργανώσεις - και μόνο τότε θα είναι καιρός για να συμφωνήσουμε για την επόμενη σεζόν...».

Keywords
Τυχαία Θέματα