Περιπέτειες για Canseco

Τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της μεξικανικής λίγκας μπέιζμπολ, ο πρώην άσος του MLB, Jose Canseco, επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε ντόπινγκ κοντρόλ και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ο 6-φορές all-star είναι 47 ετών, αλλά... βρίσκεται πλέον στα γήπεδα του Μεξικού. Η καριέρα του, όμως, διακόπηκε, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του τοπικού πρωταθλήματος, οποιοσδήποτε αρνηθεί ντόπινγκ κοντρόλ,

είναι σαν να έχει καταγραφεί χρήση παράνομων ουσιών.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει για την χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων που προκαλούν αύξηση τεστοστερόνης. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η καριέρα του λαμβάνει... τέλος.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Robertson

«Φθηνά» την γλίτωσε ο David Robertson των Νιου Γιορκ Γιάνκις αναφορικά με τον τραυματισμό που υπέστη... σπίτι του. Ύστερα από ολιγοήμερη αποθεραπεία θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Ανανεώσεις στους «γίγαντες»

Ανακοίνωσαν οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς... 19 ανανεώσεις συμβολαίων. Σημαντικότερες περιπτώσεις οι Buster Posey (catcher) και Madison Bumgarner (αριστερόχειρας pitcher).

Τραυματισμοί στους Μετς

Σε εγχείρηση στο αριστερό γόνατο θα υποβληθεί ο Tim Byrdak, reliever αριστερόχειρας pitcher των Νιου Γιορκ Μετς. Από τραυματισμό υποφέρει επίσης ο third baseman του συλλόγου του «Μεγάλου Μήλου», David Wright. Για την ώρα, πάντως, οι Νεοϋορκέζοι δείχνουν αισιόδοξοι σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Δώδεκα οι Ίντιανς

Στις δώδεκα ανανεώσεις... σταμάτησαν οι Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο second baseman, Jason Kipnis, ήταν ένας από τους «ινδούς» που απέσπασαν νέο συμβόλαιο ενός έτους.

Αποδεσμεύτηκε ο Powell

Το τέλος της συνεργασίας τους με τον catcher, Landon Powell, ανακοίνωσαν οι Όκλαντ Αθλέτικς. Τα τελευταία τρία έτη, ο Powell ήταν αναπληρωματικός του Kurt Suzuki.

Στο μεταξύ, ο Jason Pridie, center fielder των «αθλητικών» δέχθηκε τιμωρία πενήντα αγωνιστικών λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Πρόκειται, όμως, για παίκτη των θυγατρικών τμημάτων του συλλόγου της Καλιφόρνια.

Νέος pitcher στους Καμπς

Τον 20άχρονο αριστερόχειρα pitcher, Gerardo Concepcion, απέκτησαν οι Σικάγο Καμπς. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ ο νεαρός αθλητής ήταν rookie της χρονιάς πέρσι στο πρωτάθλημα της πατρίδας του στην Κούβα.

«Έφυγε» παλαίμαχος umpire

Στα 73 του απεβίωσε ο Harry Wendelstedt. Πρόκειται για παλαίμαχο διαιτητή (σ.σ. umpire) που έχει δουλέψει σε πέντε World Series, επτά τελικούς National League και τέσσερα All Star Games από το 1966 μέχρι το 1998.

Δεν ανησυχεί ο Stanton

Αν και χτύπησε τον αριστερό του καρπό σε φιλικό προετοιμασίας, ο outfielder των Μαϊάμι Μάρλινς, Giancarlo Stanton, φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει άμεσα. Οι σχετικές ακτινογραφίες, άλλωστε, δεν αποκάλυψαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα