Αναβάλλεται η επιστροφή του Crosby

Νέες εξελίξεις αναφορικά με την αγωνιστική επάνοδο του Sidney Crosby και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Τις τελευταίες μέρες ο 24χρονος αρχηγός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και του Καναδά έχει αρχίσει τις ολοκληρωμένες προπονήσεις με σκοπό την επιστροφή του στη δράση. Εντούτοις, αυτή αναβάλλεται συνεχώς, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η παρουσία

του στα play offs με τους «πιγκουίνους».

«Δεν θέλεις να παίξεις με αυτά. Πρέπει να είσαι σίγουρος, ειδικά σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος» δήλωσε σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του ο Crosby. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο χαρισματικός κεντρικός επιθετικός ταλαιπωρείται με συμπτώματα διάσεισης για αρκετούς μήνες και δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Νέος τραυματισμός στους Φλέιμς

Εκτός ρινκ θα μείνει ο T.J. Brodie, αμυντικός των Κάλγκαρι Φλέιμς, οπότε ο κατάλογος των τραυματιών στις «φλόγες» μεγαλώνει ακόμα περισσότερο ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που θα κρίνουν τις ομάδες που θα προκριθούν στα play off. Στην θέση του Brodie προωθήθηκε ο Anton Babchuk.

Διετές συμβόλαιο για Carcillo

Οι Σικάγο Μπλάκχοκς «δέσμευσαν» με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια τον Daniel Carcillo. Πάντως ο 26χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στις 2 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Πρόστιμο σε Cole

Ποινή 2,500 δολαρίων επιβλήθηκε στον Erik Cole των Μόντρεαλ Κανάντιενς από την πειθαρχική επιτροπή του NHL. Αφορμή αποτέλεσε ένα αντικανονικό του μαρκάρισμα σε βάρος του Jeff Petry, αμυντικού των Έντμοντον Όιλερς, στο παιχνίδι μεταξύ των δύο καναδικών συλλόγων.

«Πλήγμα» στο Μπάφαλο με Ellis

Για ακαθόριστο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός πάγων ο Matt Ellis, αριστερός επιθετικός της τέταρτης γραμμής «κρούσης» των Μπάφαλο Σέιμπερς. Με συμπτώματα γρίπης παραμένει εκτός και ο αμυντικός, Andrej Sekera, ο οποίος έχει ήδη συμπληρώσει τρεις απουσίες, ενώ ο Thomas Vanek, πρώτος σκόρερ των Σέιμπερς, επιστρέφει στα ρινκ, αφού ξεπέρασε τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα