Μασιούκ: «Δουλειά, το κλειδί της επιτυχίας»

Η Ναταλία Μασιούκ που είναι προπονήτρια στην συγχρονισμένη κολύμβηση στη Βουλιαγμένη αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα της.

Η προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟ Βουλιαγμένης, Ναταλία Μασιούκ, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον σύλλογο, αλλά και την ελπίδα της να φέρουν, αυτήν και η ομάδα της, περισσότερα νέα κορίτσια στην συγχρονισμένη κολύμβηση.

«Ήταν

πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε αρκετά για την κατάκτηση, και στο τέλος το καταφέραμε. Όλο το προηγούμενο διάστημα προπονούμασταν για αυτόν τον σκοπό. Είναι ταυτόχρονα και ψυχική ικανοποίηση για εμάς» είπε η προπονήτρια για να συνεχίσει, «το κλειδί της επιτυχίας είναι η δουλειά, όπως είπα. Αλλά φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως στον ΝΟΒ έχω την ίδια ομάδα, κατά το ήμισυ, με εκείνη που είχα στον Πανελλήνιο. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε μαζί και αυτό είναι που βοηθάει. Φυσικά, έχουμε προσθέσει και νέα παιδιά στον χώρο, χτίζοντας παράλληλα και μια δεύτερη ομάδα. Πρέπει μετά από αυτή μας την επιτυχία να φέρουμε και άλλα παιδιά κοντά στην ομάδα μας και το άθλημα γενικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα