Μόγες: «Διπλό στο Ανφιλντ»

Λίβερπουλ και Εβερτον τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης και ο Ντέιβιντ Μόγιες δηλώνει ότι τα «ζαχαρωτά» πηγαίνουν στο Ανφιλντ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τριπόντου.

Η φορμαρισμένη Εβερτον προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Τότεναμ στο Γκούντισον Παρκ, την ώρα που η Λίβερπουλ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ. Το ντέρμπι του «μεγάλου λιμανιού» διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης και αυτό που υποσχέθηκε

ο Μόγιες στους οπαδούς της ομάδας του είναι η Εβερτον θα παίξει για το «διπλό» το οποίο ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει ο ίδιος στα δέκα χρόνια παρουσία του στον πάγκο των «μπλε».

«Το Ανφιλντ είναι από τις πλέον δύσκολες έδρες στη χώρα. Η Λίβερπουλ έχει πολύ φανατικούς οπαδούς και για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται εκεί. Στα χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της Εβερτον, έχουμε κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις στα ντέρμπι του Ανφιλντ, ποτέ όμως δεν πήραμε τη νίκη. Ισως ήρθε η ώρα μας. Πηγαίνουμε στο ντέρμπι με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των βαθμών και όχι του βαθμού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκοτσέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα