Παπακώστας: «Οι δυνατότητές μας είναι τεράστιες»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας διαμαρτυρήθηκε για την ώρα διεξαγωγής του ματς με την Επανομή.

Μετά το άνετο τρίποντο (3-0) σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής, ο τεχνικός των Αχαιών, Γιάννης Παπακώστας δήλωσε: «Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από την βαθμολογική της συγκομιδή. Καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία και πολύτιμη νίκη.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν μια τεράστια προσπάθεια. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει φάση ώστε

να κινδυνέψουμε. Παίξαμε πολύ πειθαρχημένα και ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, έχω εμπιστοσύνη σε όλο το υλικό, τα παιδιά είναι υπεύθυνα και συνειδητοποιημένα και έχουν όλοι άριστη σχέση.

Θα ήθελα να αναφερθώ στην ώρα του αγώνα! Για ποιόν λόγο το παιχνίδι ορίστηκε στις 3; Δηλαδή αν δεν είχε αλλάξει η ώρα θα παίζαμε στις 11 το πρωί; Για να καταλάβετε στο ημίχρονο εκτός των δυο αναγκαστικών αλλαγών με τους Ντίνα και Κοκκίνη άλλοι τρεις παίκτες, μου ζήτησαν αλλαγή λόγω των καιρικών συνθηκών!

Έχουμε μπει στην καλοκαιρινή περίοδο είναι αδιανόητο για οποιαδήποτε ομάδα πλέον να γίνει ο αγώνας στις 3 το μεσημέρι. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και βρέθηκε κοντά στην ομάδα, θα ήθελα να τους πως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα συνεχίσουμε με πολύ δουλεία γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και πλέον θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν δυο από τους παίκτες της ομάδας, τις περασμένες ημέρες είπε: « Όταν έχουμε γιορτές Χριστουγέννων – Πάσχα, σε όλες τις ομάδες ισχύει αυτό, είτε είναι Έλληνας παίκτης είτε από το εξωτερικό, είναι δύσκολο να τους συγκεντρώσεις στον στόχο.

Τέτοιου είδους πειθαρχικά παραπτώματα ήταν, τα ξεπεράσαμε σε συνεργασία με τα παιδιά που έδειξαν καλή διάθεση και στις προπονήσεις. Σήμερα βοήθησαν άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, αλλά δεν υπάρχει ζήτημα, έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Στο ερώτημα τι έχει αλλάξει από την ημέρα που ήρθε ο κ. Παπακώστας στην ομάδα είπε: «Δεν ξέρω για πριν, αλλά τώρα γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια στο παιχνίδι. Υπάρχει πρωτοβουλία, ο καθένας προσπαθεί και θέλει να πειθαρχήσει στο παιχνίδι και σε αυτά που ζητάω και είναι κάτι που με χαροποίει ιδιαίτερα».

Για το μέλλον του είπε: «Έχω πέντε χρόνια συμβόλαιο. Σίγουρα όμως, οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα…».

Για την ομάδα Νέων: «Για να αξιοποιηθούν αυτά τα παιδιά τα οποία τα έχω δει μια φορά, καθώς είμαι ένα μήνα στην ομάδα, αν και έχω άποψη καθώς οι περισσότεροι κάνουν προπονήσεις μαζί μας, βλέπω πως είναι κοντά στο επίπεδο. Έχουν όρεξη και ταλέντο, μπορεί στην πορεία με διαφορετική δουλεία και εκπαίδευση να παίξουν, και κάποια στιγμή να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους υπευθύνους και στα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Τέλος στο αν η Παναχαϊκή πήρε μια άτυπη εκδίκηση από εκείνο το 6-1 με το 3-0 ξεκαθάρισε: «Εκδίκηση δεν υπάρχει!

Keywords
Τυχαία Θέματα