Μπήκε ο Γιαννούλης, αλλά... δύσκολο

Με τον Κώστα Γιαννούλη να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς να νιώθει ιδιαίτερες ενοχλήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον τελικό του Σαββάτου.

Ο μπακ των Περιστεριωτών νιώθει καλύτερα, ωστόσο οι πιθανότητες να αγωνιστεί δεν είναι πλέον με το μέρος του. Κι αυτό όχι γιατί έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων, αλλά κυρίως επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υποτροπής που θα τον θέσει νοκ άουτ και από τα πλέι οφ. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, θέλει τον Γιώργο Δώνη να επιλέγει έναν εκ των Οικονόμου,

Νάστου για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον δεύτερο μάλιστα να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες παρότι αυτή δεν είναι η φυσική του θέση.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για αρκετές θέσεις της ενδεκάδας καθώς επίσης και για το σύστημα. Πολύ απλά, κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την επιλογή του 4-4-2, παρότι με αυτή τη διάταξη ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας ματς του δεύτερου γύρου. Ο συγκεκριμένος αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερος και ο Δώνης δεν έχει αποφασίσει ακόμα πώς θα παρατάξει την ομάδα του και αν θα προχωρήσει σε... εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα