Με το ζόρι, Γιουβέντους και Μίλαν!

Τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Τσεζένα πήρε η Γιουβέντους και διατήρησε την απόσταση των τριών βαθμών από τη 2η θέση και τη Μίλαν η οποία επικράτησε 1-0 της Τζένοα.

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία βρίσκεται η Γιουβέντους! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ύστερα από μία αναμέτρηση για γερά νεύρα επικράτησε 1-0 της Τσεζένα με πολύ δύσκολο τρόπο κάνοντας σπουδαίο βήμα για να επιστρέψει στη κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Όλα ήταν κατά της «γηραιάς κυρίας», η οποία είχε χαμένο πέναλτι με τον Πίρλο στο πρώτο ημίχρονο και αρκετές χαμένες

ευκαιρίες. Η… λύτρωση για τους «μπιανκονέρι» ήρθε μετά από μία «χρυσή αλλαγή» του Αντόνιο Κόντε. Ο Μάρκο Μποριέλο, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με διαγώνιο σουτ στο 79’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Την ίδια ώρα, η Μίλαν με ανάλογα δύσκολο τρόπο, έπαιρνε τη νίκη στο «Σαν Σίρο» με 1-0 απέναντι στην Τζένοα και διατηρήθηκε ζωντανή στη «μάχη» του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 72΄ μετά την αποβολή του Γιάνκοβιτς, για να έρθει ο Μπόατενγκ στο 86΄να λυτρώσει τους «ροσονέρι» πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα