Η Μπιγιονσέ ψηφίστηκε πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

«Είμαι πιο σέξι και λαμπερή από ποτέ επειδή έγινα μητέρα», δήλωσε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια στο περιοδικό People που την ανέδειξε στο πιο όμορφο θηλυκό του πλανήτη

Με μεγάλη αγωνία ο κόσμος της show biz περιμένει κάθε άνοιξη να κυκλοφορήσει το τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People με εξώφυλλο την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και το φθινόπωρο με την επιλογή του πιο σέξι άντρα στον κόσμο των διασήμων.

Αυτή τη φορά

ήταν η σειρά της Μπιγιονσέ να λάμψει στο εξώφυλλο πίσω από τον τιμητικό της τίτλο. «Αισθάνομαι όμορφη όσο ποτέ άλλοτε αφότου έφερα στον κόσμο την κόρη μου, στις 7 Ιανουαρίου. Είναι τόσο μικροσκοπική! Ποτέ δεν είχα ξανανιώσει έναν τέτοιο δεσμό, έναν τέτοιο λόγο ύπαρξης», δηλώνει η 30χρονη σταρ με τα 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της 15χρονης σταδιοδρομίας της.

Η Μπιγιονσέ παρέλαβε τα σκήπτρα της πιο όμορφης γυναίκας του πλανήτη από την Τζένιφερ Λόπεζ που είχε εκλεγεί πέρσι ενώ η ωραία του 2010 ήταν η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς.

Το περιοδικό προσθέτει πως η Μπιγιονσέ ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη και προετοιμάζεται για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα