Έβανς: Δικαίωσα εμένα και τον Φέργκιουσον

21:17 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος στόπερ των «κόκκινων διαβόλων» δεν άφησε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και ειδικά από την ημέρα του τραυματισμού του Νεμάνια Βίντιτς που τέθηκε εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν στο φινάλε των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Έβανς είναι από τους πιο σταθερούς και συνεπείς παίκτες της Γιουνάιτεντ.
«Το καλοκαίρι, ίσως ήμουν πιο... ειλικρινής απ' όσο θα έπρεπε να είμαι. Είπα όμως την αλήθεια. Ήταν η προσωπική μου άποψη για τον εαυτό μου και την προσφορά

μου στη Γιουνάιτεντ. Κάθε ποδοσφαιριστής περνάει δύσκολες περιόδους. Το ίδιο έγινε και με εμένα. Ήρθαν τα δύσκολα, όμως έβαλα πρόκληση στον εαυτό μου και βγήκα νικητής. Βρίσκεις κίνητρο. Πείθεις τον εαυτό σου πως είτε δουλεύεις σκληρά είτε τα παρατάς και δεν αξίζεις να είσαι σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι προκλήσεις που πρέπει κάθε ποδοσφαιριστής να βάζει στον εαυτό του. Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι πέφτεις, πρέπει να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς ξανά και να ξαναμπείς στα πλάνα του προπονητή σου» ήταν τα λόγια του Τζόνι Έβανς.

Keywords
Τυχαία Θέματα