Πάντιτς: «Είμαστε πιο αποτελεσματικοί από την Αθλέτικ»

11:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Μίλινκο Πάντιτς μίλησε για τον τελικό του Εuropa League ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, τονίζοντας πως οι «ροχιμπλάνκος» υπερτερεί των Βάσκων στην αποτελεσματικότητα.

«Η δουλειά που έχει κάνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα στην Μπιλμπάο είναι φοβερή. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Ευρώπη. Μόνο που έναν τελικό δεν τον παίζεις, τον κερδίζεις. Δεν μετράει το θέαμα, αλλά η αποτελεσματικότητα. Και εκεί πιστεύω πως η Ατλέτικο Μαδρίτης υπερτερεί» , δήλωσε στον «Τύπο της

Κυριακής» ο υπεύθυνος Ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου.

Για την φετινή ομάδα της Ατλέτικο: «Παρότι δεν έχουμε πλέον στις τάξεις μας παίκτες της κλάσης των Φορλάν, Αγουέρο, Ντε Χέα, Ρέγιες και Ουιφαλούσι, οι οποίοι ήταν πρωτεργάτες της επιτυχίας μας πριν από δύο χρόνια. Έχουμε όμως τον Φαλκάο, που έχει μοναδικό “δολοφονικό ένστικτο” ενώ στο πρόσωπο του Αντριάν έχουμε βρει έναν επιθετικό με τεράστιο μέλλον».

Σχετικά με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Ατλέτικο, Ντιέγκο: «Μού μοιάζει πολύ στο στιλ παιχνιδιού. Μπορεί να κάνει τη διαφορά με μία ενέργεια».

Τέλος, για τον Ντιέγκο Σιμεόνε: «Ξέρει καλά το DNA της Ατλέτικο Μαδρίτης και με το που ανέλαβε άλλαξε την ψυχολογία και μετέτρεψε τους παίκτες σε νικητές. Η συμβολή του είναι καθοριστικής σημασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα