Μπένος: «Πιστεύω στο όνειρο της ανόδου»

10:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την πίστη του ότι η Καλαμάτα μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Football League εξέφρασε ο Γιώργος Μπένος.

Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportstonoto ζήτησε παράλληλα τη βοήθεια των οπαδών της Καλαμάτας, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος «να φέρουμε τα πάνω κάτω και να κάνουμε όλη την Ελλάδα

να μιλά και πάλι για αυτήν την μεγάλη ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου:

«Το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ αποτελεί πια παρελθόν για εμάς. Άσχημο παρελθόν από όλες τις πλευρές, από όπου και αν το δεις κανείς, όμως είναι παρελθόν. Το μυαλό και η ψυχή μας τώρα είναι στον αγώνα της Τετάρτης, στην Καλαμάτα, με την Μαγούλα, ένα ματς που αν το πάρουμε μετά πια όλα μπορούν να συμβούν για την Μαύρη Θύελλα. Εγώ, σας ξαναλέω, πιστεύω ακόμη στο όνειρο της ανόδου μας στην Β’ Εθνική.

Δίνουμε και την ψυχή μας, τα πάντα για την ομάδα, όμως και αυτά τα παιδιά, θέλουν, ζητούν μία βοήθεια, μία ψυχολογική έστω στήριξη. Με ρωτάνε όλοι πως και χάσαμε στον Ταύρο με τον ΠΑΟ Ρουφ, όμως αυτοί δεν είδαν τον Κοψαχείλη αναίσθητο με μια κουβέρτα σκεπασμένο επί 30 λεπτά να κείτεται σωριασμένος δίπλα από την εστία μας και τα παιδιά όλα να τον κοιτούν παγωμένα καθώς δεν ξέραμε τι τελικά είχε.

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα, αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εν έτη 2012, παρακαλώ. Παρά ταύτα εμείς συνεχίζουμε, είμαστε ακόμη ζωντανοί, πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά, στην ομάδα μας, στην μεγάλη Μαύρη Θύελλα, στους ηρωικούς μας, μοναδικούς φιλάθλους. Ζητάμε απλά την βοήθεια όλων των Μεσσήνιων, την δική σας, τώρα στο φινάλε να φέρουμε τα πάνω κάτω και να κάνουμε όλη την Ελλάδα να μιλά και πάλι για αυτήν την μεγάλη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα