Νέα στήριξη Καρμέλο σε Ουόντσον

Για πολλοστή φορά, ο Καρμέλο Άντονι ζήτησε την παραμονή του Μάικ Ουόντσον στον πάγκο των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Νεοϋορκέζοι προώθησαν τον Γκλεν Γκρόνγολντ στη θέση του GM.

Ο 5-φορές all-star προσδίδει την αγωνιστική άνοδο των Νικς στον υπηρεσιακό τεχνικό του συλλόγου. Μάλιστα αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού ο Καρμέλο έχει εκφράσει πολλάκις την ικανοποίηση του για το έργο του Ουόντσον.

«Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του Ουόντσον. Ο τρόπος που προσεγγίζει το παιχνίδι και η εκμαίευση του 100%

από όλους τους παίκτες ξεχωρίζουν. Μας δίνει ευθύνες, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι, ακόμα και εγώ» δήλωσε ο 27χρονος σμολ φόργουρντ.

«Εγώ και ο Κόουτς Μάικ δεν είχαμε διαφωνίες ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό. Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μας. Θεωρώ πως απλά υπέκυψε στην πίεση που δεχόταν» συμπλήρωσε αναφορικά με τον Μάικ Ντ' Άντονι, προηγούμενος προπονητής των εκπροσώπων του «Μεγάλου Μήλου».

Από την πλευρά του, ο Γκρούνγολντ έγινε εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του συλλόγου. Μέχρι πρότινος ήταν προσωρινός GM, αλλά του χρεώθηκαν οι αποκτήσεις των Τάισον Τσάντλερ, Τζέρεμι Λιν, Μπαρόν Ντέιβις, Στιβ Νόβακ και Τζέι Αρ Σμιθ, οπότε απέσπασε την προαγωγή. Μάλιστα ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει GM για πολλά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα