Χωρίς Λεμπρόν, Ουέιντ και Μπος οι Χιτ

Οι Μαϊάμι Χιτ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Μπόστον Σέλτικς τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/04), αλλά δεν θα έχουν τους Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

Στις τρεις τα ξημερώματα θα ξεκινήσει το ματς στο «TD Garden», το οποίο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Χιτ, οι οποίοι έχουν δεχθεί τη... μοίρα τους αναφορικά με τη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Για την ώρα υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη, αλλά αυτές απαιτούν δύο ήττες των

Σικάγο Μπουλς σε ισάριθμα ματς και δύο νίκες των πρωταθλητών της Southeast στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών που απομένουν στο πρόγραμμα της regular season.

Έτσι όλα τα μέλη της «Big Three» θα ξεκουραστούν ενόψει playoffs. Άλλωστε ο «φλας» έχει μικροπρόβλημα στο δάκτυλο, ενώ ο Μπος νιώθει ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Οι δύο τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί, ενώ ο αποκλεισμός του «βασιλιά» έχει καθαρά προληπτικό χαρακτήρα.

Οι απουσίες των βασικών μελών των Χιτ από τα τελευταία παιχνίδια έχουν προσφέρει ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι ο Μάικ Μίλερ. Μάλιστα ο τελευταίος απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον προπονητή, Έρικ Σποέλστρα:

«Επιτέλους ο Μάικ δείχνει τα στοιχεία που μας άρεσαν πάνω του. Διακρίνεις εύκολα τις υπόλοιπες αρετές του, αφού δεν περιορίζεται πλέον στο στήσιμο στη γραμμή τριών πόντων. Μπορεί να πάρει επιθετικά ριμπάουντ, μπορεί να κάνει ασίστ και να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Γενικά δίνει νέα διάσταση στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για πολύτιμο μέλος του ρόστερ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα