Ο Lesnar θέτει όρους στο Raw

Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow, οι Brock Lesnar και John Cena υπέγραψαν... συμβόλαιο για το μεταξύ τους ματς, ενώ η Nikki Bella έγινε Divas Champion!

Οι σχετικές ενδείξεις επιβεβαιώθηκαν και ο χαρακτήρας του Lesnar είναι... βίαιος. Άλλωστε υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Έτσι επέβαλε τους δικούς του όρους με υπεροπτικό ύφος στην υπογραφή του συμβολαίου για το ματς με τον Cena στο κυριακάτικο (29/04) Extreme

Rules.

Εν τω μεταξύ ο Hall of Famer, Edge, εμφανίστηκε και προσπάθησε να πείσει τον Cena πως μπορεί ακόμα να... κερδίσει αγώνες. Άλλωστε ο «Champ» έχει ξεχάσει από πότε έχει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τον πρώτο τίτλο της καριέρας της κατέκτησε η Nikki Bella, αφού επιβλήθηκε της Beth Phoenix σε Lumberjill Match. Πρόκειται για απρόσμενη εξέλιξη, αν και οι δίδυμες είχαν ήδη διαψεύσει τις φημολογίες περί αποχώρησής τους.

Ακόμα, ο Chris Jericho επικράτησε του Kofi Kingston, αλλά ο Καναδός Superstar δεν παρέλειψε να... ασχοληθεί πάλι με τον WWE Champion, CM Punk. Του έστειλε και... δώρο ένα κουτί μπουκαλιών ουίσκι. Την Κυριακή θα λυθούν τα προβλήματα των δύο ανδρών σε «Chicago Street Fight Match».

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Randy Orton απήγαγε τον... Paul Bearer, ο οποίος επέστρεψε στο WWE. Άλλωστε έπρεπε να πάρει... εκδίκηση από τον Kane, με τον οποίο θα κοντραριστεί πάλι στο Extreme Rules.

Νίκες πήραν επίσης οι Mark Henry, Great Khali & Big Show, Santino Marella & Zack Ryder και Brodus Clay & Hornswoggle. Ωστόσο αυτά τα ματς απλά συμπλήρωσαν το πρόγραμμα του σόου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Cena είχε τα 35α γενέθλιά του. Μετά το επεισόδιο και εκτός σεναρίου, διοργανώθηκε πάρτι στο ρινγκ.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Chris Jericho κέρδισε τον Kofi Kingston.
O Lord Tensai κέρδισε τον R-Truth.
H Nikki Bella κέρδισε την Beth Phoenix.
Οι Brodus Clay & Hornswoggle κέρδισαν τους Dolph Ziggler & Jack Swagger με DQ.
Oι Santino Marella & Zack Ryder κέρδισαν τους Primo & Epico.
Οι Great Khali & Big Show κέρδισαν τους Alberto Del Rio & Cody Rhodes.
O Mark Henry κέρδισε τον Sheamus.

Keywords
Τυχαία Θέματα