Μαγειρεμάτων συνέχεια στο UFC 146

Άλλαξε όλο το πρόγραμμα του UFC 146, αλλά το τηλεοπτικό κομμάτι του σόου αποτελείται ακόμα αποκλειστικά από Heavyweights.

O Frank Mir πήρε προαγωγή για το main event του UFC 146, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον UFC Heavyweight Champion, Junior Dos Santos, αλλά άφησε

τον Cain Velasquez χωρίς αντίπαλο. Ακολούθησαν μία σειρά από ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σόου, ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά.

Όλα άρχισαν με την τεστοστερόνη που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του Alistair Overeem, πρώην πρώτου διεκδικητή των Heavyweights. O Frank Mir (16-5) πήρε τη θέση του.

Ακολούθησε ο Antonio «Big Foot» Silva (16-3), ο οποίος πήρε τη θέση του Mir στο ματς με τον Velasquez (9-1). Ο Βραζιλιάνος, όμως, είχε αγώνα με τον Roy Nelson (16-7).

Το νέο κενό καλύφθηκε από τον Gabriel Gonzaga (13-6), καθώς αυτός θα αντιμετωπίσει τον «Big Country». O Gonzaga, πάλι, ήταν αρχικός αντίπαλος του Shane Del Rosario (11-0), αλλά ο τελευταίος τέθηκε απέναντι στον Stipe Miocic (8-0)!

Στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης το «Mark Hunt vs Stefan Struve», αλλά αποτελεί το μοναδικό ματς που δεν άλλαξε. Δεν διαφοροποιήθηκε ούτε η 26η Μαΐου σαν... ημερομηνία διεξαγωγής του show.

Keywords
Τυχαία Θέματα