Μπαρτσελόνα – Τσέλσι: Πεπ: «Θα δούμε αν θα μείνω...»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του αποκλείστηκε και τόνισε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Τα πάντα δοκίμασε η Μπαρτσελόνα για να φτάσει στην πρόκριση απέναντι στην Τσέλσι, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει και την πρόκριση. Παράλληλα ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα παραμείνει και τη νέα

χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στην Τσέλσι για την πρόκριση. Έκανε εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε διαδρόμους προς την εστία της. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια μικρά λάθη που αποδείχτηκαν καθοριστικά, τόσο στον πρώτο αγώνα όσο και στον επαναληπτικό. Είμαι ήρεμος. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Τι άλλο να κάναμε σε αυτά τα 180 λεπτά; Κάποιες φορές δεν σε πηγαίνει το παιχνίδι. Φέτος δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο και να οργανωθούμε για την επόμενη σεζόν».

Για το αν θα είναι στην ομάδα την επόμενη σεζόν είπε: «Η Μπαρτσελόνα θα είναι στο Champions League και του χρόνου. Όσο για μένα, θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα