Μήνυση στον Luck πριν από το ντραφτ

Οι Ιντιανάπολις Κολτς έχουν «επισημοποιήσει» την επιλογή του Andrew Luck στην πρώτη θέση του ντραφτ, αλλά ο νεαρός δέχθηκε... μήνυση.

Φυσικά η νομική του περιπέτεια δεν σχετίζεται με τη διάκρισή του σε επίπεδο NFL. Συγκεκριμένα ο Luck δέχθηκε μήνυση από εταιρεία παραγωγής συλλεκτικών καρτών αθλητών! Προγενέστερα ο παίκτης είχε ισχυριστεί πως η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα, αλλά η «Leaf

Trading Cards» απάντησε με μήνυση.

Αποκτήθηκε ο Jerome Simpson

Μέλος των Μινεσότα Βάικινγκς είναι πλέον ο wide receiver, Jerome Simpson. Ο πρώην άσος των Σινσινάτι Μπένγκαλς «κουβαλά» καταδίκη αναφορικά με κατοχή ναρκωτικών, αλλά απέσπασε συμβόλαιο ενός έτους. Εν τω μεταξύ, οι Βάικινγκς θέλουν να επιλέξουν τον Matt Kalil στην τρίτη θέση του ντραφτ, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος διαθέσιμος offensive lineman. Πάντως δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η πιθανότητα ανταλλαγής της υψηλής επιλογής τους.

Νέα μήνυση

Εικοσιοκτώ ακόμα παλαίμαχοι παίκτες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του NFL για απόκρυψη των κινδύνων τραυματισμών τους στην λίγκα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι Hall of Famers, Randy White, Bob Lilly και Rayfield Wright, όλοι πρώην παίκτες των Ντάλας Καουμπόις.

Επίσημο τέλος για Light

Στον κατάλογο των αποχωρησάντων αθλητών τοποθετήθηκε ο Matt Light από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Έτσι ολοκληρώνεται η 11ετή πορεία του tackle στο NFL, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε δύο Super Bowls.

Το πιστεύει ακόμα ο Romo

Δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του ο Tony Romo, αν και θεωρείται στάσιμος τα τελευταία χρόνια σαν quarterback των Ντάλας Καουμπόις. Για την ώρα προπονείται στη γενέτειρα του και είναι μαζί με τον νεογέννητο γιο του.

Επαναφορά για Wilson

Τον offensive linebacker, Chris Wilson, επανέκτησαν οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Από το 2007 μέχρι το 2010 φόρεσε τη φανέλα των «πρωτευουσιάνων«, αλλά το 2011 έμεινε χωρίς ομάδα. Εν τω μεταξύ τιμωρήθηκε με τρίμηνη φυλάκιση ο άνδρας που μαχαίρωσε τον kick returner, Brandon Banks, τον Φεβρουάριο του 2011.

Υπέγραψε ο Grims

Το προτεινόμενο tender υπέγραψε ο Brent Grimes. Έτσι ο cornerback θα συνεχίσει για έκτη σεζόν στους Ατλάντα Φάλκονς και θα εισπράξει 10.2 εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν χτύπησα τον Sanders»

Σε... ριάλιτι μετατρέπεται η ζωή του Deion Sanders, παλαίμαχου παίκτη των Ντάλας Καουμπόις. Αρχικά κατηγόρησε τη γυναίκα του για... επίθεση σε βάρος του, αλλά η τελευταία αρνήθηκε! Το ζευγάρι μένει ακόμα μαζί, αν και το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε πριν από πέντε μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα