Με 486 παιδιά το 3on3 της ΕΟΚ

Με τη συμμετοχή 486 παιδιών (417 αγοριών και 69 κοριτσιών) διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (19-20/05) το τουρνουά 3on3 της ΕΟΚ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε Ελληνικό - Αργυρούπολη και Γαλάτιστα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τις εταιρίες Champions, Molten και Avis. Στο Ελληνικό - Αργυρούπολη νικητές του διαγωνισμού ελευθέρων

βολών αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Ζανιώτης στην κατηγορία Δημοτικό και ο Αλέξανδρος Θεοδωράκης στην κατηγορία Γυμνάσιο - Λύκειο, ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων επικράτησαν οι Αλέξανδρος Στάμου (Δημοτικό) και Κωνσταντίνα Αρσένογλου (Γυμνάσιο - Λύκειο). Συμμετείχαν 161 αγόρια και 37 κορίτσια. Παραβρέθηκαν κι έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κοροβέσης και Γιάννης Μαραγκός και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελος Λυμπεράτος.

Στη Γαλάτιστα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Θανάσης Μάντζιος και ο εκπρόσωπος του δήμου Γαλάτιστας Σάκης Ματθαίου. Νικητής στις ελεύθερες βολές ήταν ο Θανάσης Παπανικολάου και στα τρίποντα ο Χρήστος Ηρακλής. Συμμετείχαν συνολικά 256 αγόρια και 32 κορίτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα