Κατσουράνης: «Θα είμαστε πιο φρέσκοι στην πρεμιέρα»

01:53 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει EURO 2012 που έγινε στο Κίτσμπουελ, τα δύο φιλικά παιχνίδια με Σλοβενία (1-1) και Αρμενία (1-0), αλλά και την κούραση των περισσότερων ποδοσφαιριστών από τη «γεμάτη» χρονιά μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης.

Αναλυτικά τα

όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στους εκπροσώπους του Τύπου που ταξίδεψαν στην Αυστρία:

«Υπάρχει κούραση και αυτό είναι φυσιολογικό. Έγιναν αρκετές διπλές προπονήσεις και γενικώς έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Τώρα αυτό το διήμερο που θα είμαστε στην Αθήνα πιστεύω ότι θα ξεκουραστούμε, γιατί δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, είναι και η ψυχολογική. Πάντως όπως έχω ξαναπεί, η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία. Πιστεύω, πάντως, ότι όταν έρθει η ώρα για την πρεμιέρα του τουρνουά θα παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Σε αυτά τα δύο φιλικά που έγιναν στην Αυστρία κάποια πράγματα λειτούργησαν καλά, κάποια λιγότερο καλά και πάνω σε αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε τις μέρες που απομένουν για να τα βελτιώσαμε».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος αισθάνεται επιπλέον καταπονημένος λόγω και της συμμετοχής του στη διαδικασία των play offs, απάντησε: «Είμαι μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα