Euro 2012: «Μετεξεταστέα» η Ουκρανία (video)

00:17 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Την φιλική ήττα με 3-2 από την Αυστρία γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής (1/6) η Ουκρανία, σκορπώντας την απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων της, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro 2012.

Η εκ των διοργανωτών του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή της και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο προβληματισμός για το «συγκρότημα» του Όλεγκ Μπλαχίν είναι μεγάλος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την Αυστρία, καθώς μόλις στο 3’ ο Γιουνούζοβιτς

άνοιξε το σκορ, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 56’ με τον Χούσιεφ, ωστόσο, στο 62’ ο Αρναούτοβιτς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Αυστρία. Τρία λεπτά αργότερα, ο Χούσιεφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια (2-2). Όμως, στο 89’ ο Αρναούτοβιτς «χτύπησε» για δεύτερη φορά και έδωσε τη νίκη με 3-2 στους Κεντροευρωπαίους.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντερ, Πρεντλ, Σάτνερ, Κλάιν (29' Γκάρικς), Γιουνούζοβιτς, Ίβανσιτς(63' Μπουργκστάλερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αλάμπα (85' Πεχλιβάν), Γιάνκο, Αρναούτοβιτς.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Χοριάινοφ (46' Κόβαλ), Μίκαλικ, Ρακίτσκι, Χασερίντο, Χούσιεφ, Ναζαρένκο (68' Ροτάν), Τίμοστσουκ, Κονοπλιάνκα (60' Μπούτκο), Βορονίν (46' Σεφτσένκο), Ντέβιτς (46' Μιλέφσκι), Γιαρμολένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα