Μονιμοποιείται ο Ράντι Ουίτμαν στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

01:23 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Νέο διετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Ράντι Ουίτμαν, καθώς θα μονιμοποιηθεί στη θέση του προπονητή των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο 52χρονος πρώην κόουτς των Κλίβελαντ Καβαλίερς και Μινεσότα Τίμπεργουλφς αντικατέστησε στα μέσα της φετινής σεζόν τον Φλιπ Σάουντερς, ύστερα από το ξεκίνημα του τελευταίου με 15 ήττες σε 17 ματς. Τότε είχε οριστεί προσωρινά στη θέση του τεχνικού, αλλά οι «πρωτευουσιάνοι» προτίθενται να του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο.

Σημειώνουμε πως ο Ουίτμαν ήταν ήδη «δεσμευμένος» για το 2012-13, αλλά όχι απαραίτητα σαν πρώτος

προπονητής. Άλλωστε οι Ουίζαρντς μάλλον θα προσέγγιζαν μεγαλύτερο «όνομα» για τον πάγκο τους, αν κέρδιζαν την ετήσια λοταρία του ΝΒΑ, οπότε και θα εξασφάλιζαν τον Άντονι Ντέιβις.

Πάντως οι «πρωτευουσιάνοι» δεν θα προσφέρουν μεγάλο ετήσιο μισθό στον παλαίμαχο ΝΒΑer. Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, αν πλησίαζαν κάποιον από τους Μάικ Ντ’ Άντονι, Νέιτ Μακ Μίλαν ή Σταν Βαν Γκάντι, που ήταν οι επικρατέστεροι, αν οι «μάγοι» καταλάμβαναν την πρώτη θέση του ντραφτ.

Αρκετοί παίκτες του συλλόγου είχαν ζητήσει, πάντως, τη διατήρηση του Ουίτμαν στην τωρινή του θέση. Θυμίζουμε πως οι Ουίζαρντς έκλεισαν δυνατά τη regular season, όταν είχαν πια αποκλειστεί από τα playoffs.

Keywords
Τυχαία Θέματα