Εγχείρηση για τον Νικ Μαρκάκη των Μπάλτιμορ Όριολς

00:47 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν θα αποφύγει την εγχείρηση ο Νικ Μαρκάκης και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο ελληνικής καταγωγής outfielder ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό και τελικά απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Μοιραία θα χρειαστεί αποθεραπεία τριών με τεσσάρων εβδομάδων για τον 28χρονο all-star.

Μόνιμος περιορισμός του Ryan Braun

Ο περσινός MVP της National League,

Ryan Braun, παραμένει μακριά από το 100%, αφού ο left fielder νιώθει διαρκώς ενοχλήσεις στα πόδια λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Για την ώρα θα συνεχιστεί η περιοδική χρησιμοποίησή του.

Στον κατάλογο ο Tulowitzki των Ρόκις

Προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών ο all-star shortstop των Κολοράντο Ρόκις, Troy Tulowitzki, κάτι που προκλήθηκε από τις σχετικές ακτινογραφίες. Τη θέση του στο βασικό ρόστερ πήρε ο Chris Nelson, που βρισκόταν στον αντίστοιχο κατάλογο.

Ανακατατάξεις στους Κάρντιναλς

Ενεργοποιήθηκε ο first baseman, Allen Craig, από τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, καθώς ξεπέρασε τραυματισμό του. Ωστόσο ο second baseman, Skip Schumaker, προστέθηκε στον κατάλογο τραυματιών.

Παρατήρηση σε σχολιαστή

Ο Ken Harrelson, γνωστός και σαν «Hawk», δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κομισάριο του MLB, Bud Selig. Ο τελευταίος ζήτησε περιορισμό των υποτιμητικών σχολίων εναντίον umpire αναμετρήσεων της λίγκας. Πάντως τα λάθη των διαιτητών έχουν πολλαπλασιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα και μάλλον απαιτείται διεύρυνση της χρήσης ριπλέι στα ματς.

Ενεργοποίηση του Michael Morse

Για πρώτη φορά φέτος δηλώθηκε στην πρώτη ομάδα των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς ο outfielder, Michael Morse. Άλλωστε ξεπέρασε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Corey Brown υποβιβάστηκε στα θυγατρικά τμήματα των «πρωτευουσιάνων».

Σε επίπεδο ΑΑΑ ο Vladimir Guerrero

O 37χρονος outfielder των Τορόντο Μπλου Τζέις, Vladimir Guerrero, εντάχθηκε στον σύλλογο επιπέδου ΑΑΑ. Το Σάββατο (02/06) θα ντεμπουτάρει και αν καλύψει τις απαιτήσεις, τότε θα επιστρέψει στο MLB μέσω των Τζέις.

Μέσα ο Cruz

Επέστρεψε στους Πίτσμπουργκ Πάιρετς ο δεξιόχειρας reliever, Juan Cruz. Μοιραία ο Charlie Morton γύρισε στη δεύτερη ομάδα των «πειρατών». Παράλληλα αποδεσμεύτηκε ο outfielder, Nate McLouth.

Υποβιβασμός για Tyson Ross

Δεν θα συνεχίσει στην πρώτη ομάδα των Όκλαντ Αθλέτικς ο Tyson Ross. Συγκεκριμένα προτιμήθηκε υποβιβασμός του, ώστε να βρει τον ρυθμό του. Άλλωστε ο δεξιόχειρας pitcher δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα.

Στην πρώτη ομάδα ο Pryor

Οι Σιάτλ Μάρινερς προώθησαν τον δεξιόχειρα reliever, Stephen Pryor, στο βασικό τους ρόστερ. Μάλιστα θα πάρει τη θέση του 35χρονου, George Sherrill, ο οποίος μάλλον θα χάσει όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού. Επίσης ο Steve Delabar υποβιβάστηκε, για να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ.

Σύλληψη προπονητή στη Δομινικανή Δημοκρατία

Στη φυλακή βρέθηκε ο Edgar Mercedes, με την κατηγορία λαθραίας εισαγωγής ανθρώπων στη Δομινικανή Δημοκρατία, μεταξύ των οποίων αρκετοί παίκτες μπέιζμπολ από την Κού

Keywords
Τυχαία Θέματα