Κασσής: «Το κατηγορητήριο είναι για γέλια»

Εμφανώς εκνευρισμένος για τη νέα δίωξη που ασκείται στη Δόξα Κρανούλας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μιχάλης Κασσής.

Ο πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας, μίλησε στον «Super FM» και για ακόμη μια φορά υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα «στημένα».

«Πρόκειται για συνομιλίες στις οποίες δεν εμπλέκεται κανένας άνθρωπος της Κρανούλας. Οι κατηγορίες θα πέσουν στο κενό, αλλά το λυπηρό είναι ότι απολογούμαστε για πράγματα στα οποία δεν συμμετέχουμε πουθενά. Το κατηγορητήριο είναι για γέλια. Κάποια στιγμή κάποιος άγνωστος

ζητάει από τον Τσακογιάννη να βοηθηθεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Υπάρχουν στη συνέχεια συνομιλίες του Τσακογιάννη με κάποιον «Γιάννη» και κάποιον «Λευτέρη». Τα τηλέφωνά τους υπάρχουν, αν θέλει η δικαιοσύνη ας ψάξει να δει ποιοι είναι. Εμείς το ψάξαμε και γνωρίζουμε. Το παράλογο είναι ότι δεν καλείται σε απολογία ο «Λευτέρης», ο οποίος λέει ότι είχαμε δοσοληψίες με την Επανομή.

Με την Επανομή δεν έχουμε καμία επαφή. Μάλιστα, δεν πήγα καν στο παιχνίδι εκτός έδρας για να μη με βρίσουν οι φίλαθλοί τους, επειδή πριν 2 χρόνια είχαν χάσει την άνοδο μέσα στην έδρα μας. Με ποιο δικαίωμα ο «Λευτέρης» λέει αυτά τα πράγματα; Το έχουμε παραξεφτιλίσει. Ας ψάξουν να τους βρουν. Δεν τολμάει να με πάρει κανείς να μου πει εμένα τέτοια πράγματα, δεν δίνω δικαίωμα σε κανένα. Έλεος, να μπει ένα τέλος. Έλεος, είπε κάτι ο «Λευτέρης» και τρέχουμε εμείς. Ας με αφήσουν ήσυχο επιτέλους. Ο κ. Φάκος να ψάξει να βρει ποιος είναι ο «Γιάννης» και ποιος ο «Λευτέρης». Για όνομα του Θεού δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα να με κατηγορήσει κανένας. Λες έλεος κάποια στιγμή και εναποθέτεις τις ελπίδες στον Θεό για να δικαιωθείς. Δεν έχω παίξει στοίχημα ποτέ και βρισκόμαστε και κατηγορούμενοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα