Ο Ρούνεϊ και οι… άλλοι

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που λόγω τιμωριών έχουν χάσει τις πρεμιέρες μεγάλων διοργανώσεων και το Onsports σας τους παρουσιάζει.

Μία από τις χειρότερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας αναμένεται να περάσει το επόμενο καλοκαίρι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός μετά την αποβολή του στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο θα αναγκαστεί να δει τους αγώνες των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είτε από τις εξέδρες είτε

από το σπίτι του.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια της Αγγλίας για πρόκριση τουλάχιστον στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βέβαια δεν είναι… μόνος.

Στο παρελθόν αρκετοί ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να χάσουν τις πρεμιέρες μεγάλων διοργανώσεων και το Onsports σας τους παρουσιάζει.

Η… τρέλα του Αρσάβιν

Ο Αντρέι Αρσάβιν ήταν από τους αστέρες της πορείας της Ρωσίας στο Euro 2008 μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα του. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και στη νίκη της Ρωσίας με 3-1 απέναντι στην Ολλανδία στα προημιτελικά.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ είχε χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης με Ισπανία και Ελλάδα και αυτό θα μπορούσε να είχε κοστίσει στους Ρώσους. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανδόρα για τα προκριματικά στη νίκη της ομάδας του με 1-0, είχε αποβληθεί για βίαιη συμπεριφορά.

Ο Αρσάβιν επέστρεψε στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων στη νίκη της ομάδας του με 2-0 απέναντι στην Σουηδία, ενώ μετά από την συγκεκριμένη διοργάνωση είχε πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Το… φτύσιμο του Μπαζντάρεβιτς

Ο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς ήταν από τους καλύτερους μέσους της Γιουγκοσλαβίας στα μέσα της δεκαετίας του 80 και αρχές της δεκαετίας του 90.

Παρόλα αυτά ο Βόσνιος είχε χάσει το Μουντιάλ του 1990, καθώς είχε φτύσει τον Τούρκο διαιτητή, Γιουσούφ Ναμόγλου στα μπαράζ με την Νορβηγία στο Σαράγιεβο και τιμωρήθηκε γενικά από την διοργάνωση της Ιταλίας.

Η… βουλγαρική μάχη του Μπράντι

Ο Λάιαμ Μπράντι ήταν ένας από τους καλύτερους Ιρλανδούς ποδοσφαιριστές, αλλά ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Γιουβέντους και Ίντερ ποτέ του δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Η καλύτερή του ευκαιρία ήταν για το Μουντιάλ 1990, αλλά ο Μπράντι μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Βούλγαρο Άνιο Σάντκοφ αποφάσισε να τον κλοτσήσει βίαια και να αποβληθεί.

Έτσι είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και ο τεχνικός της Ιρλανδίας, Τζακ Τσάρλτον αποφάσισε να μην τον καλέσει στην αποστολή για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990.

Ο… αινιγματικός Ντουγκαρί

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί ήταν από τους πιο απρόβλεπτους ποδοσφαιριστές της Γαλλίας. Ο διεθνής επιθετικός ήταν στις αποστολές για το Μουντιάλ του 1998 και για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2000.

Ωστόσο, στα γήπεδα της Ολλανδίας με του Βελγίου, δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα απέναντι στην Δανία. Αυτό γιατί στα προκριματικά είχε σπρώξει τον αντίπαλό του στην Ανδορα, Τόνι Λίμα και έτσι τιμωρήθηκε μ

Keywords
Τυχαία Θέματα