Η FIA βραβεύει τους Πρώτους

Φαίνεται πως η Ινδία ή «μάγεψε» ή έταξε στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Έτσι μετά το γκραν πρι της F1 έγινε εκεί και η βράβευση των οδηγών της FIA.

Ακατέργαστο διαμάντι ή χώρος για εύκολο κέρδος; Όπως και αν το ορίσετε η Ινδία κατέκτησε την FIA η οποία εκτός από την άδεια για να διοργανώσει αγώνα της F1 έκανε εκεί την καθιερωμένη εκδήλωση της προς τιμήν των Πρωταθλητών σε όλες τις διοργανώσεις που έχει την ευθύνη.

Η γιορτή έγινε στο Νέο Δελχί, όπου

έλαμψαν με την παρουσία τους όλοι οι αστέρες των αγώνων και φυσικά οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Σεμπάστιαν Λεμπ. Τα βραβεία παρέδωσε ο ίδιος ο Ζαν Τοντ (πρόεδρος της FIA).

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και οι Τζένσον Μπάτον και Μαρκ Βέμπερ, ως δεύτερος και τρίτος στην F1. Ειδικό βραβείο δόθηκε και στον καθηγητή Σιντ Γουότκινς για την προσφορά του στην ασφάλεια των αγώνων.

«Είναι τέλεια να βρίσκομαι ξανά εδώ στην Ινδία για να πάρω το δεύτερο πρωτάθλημά μου. Το είχα όλο το χρόνο στο σπίτι μου και δεν ήθελα να το δώσω πίσω. Το έπαθλο αυτό σημαίνει πολλά για εμένα » δήλωσε: ο πρωταθλητής της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα